GeoCravker

NATO: készen állunk a háborúra Oroszországgal
A németek de facto közölték, hogy háborúban állnak. 4-5 napja. Elfelejtettek szólni Soltenbergnek?
Pankotai Lili otthagyja iskoláját, amely korábban elhatárolódott a lány beszédétől
Blanka reloaded. Ugyanúgy három napos sztori. Legfeljebb majd neki is lefotózzák a bugyiját, és akkor még két nap. Ha rájön, hogy abból is meg lehet élni, akkor többször is. De az már későbbi történet lesz.

Egyelőre biztosítja a továbbtanulását.Elvégre, ha megbukna, akkor politikai ügyet lehet belőle kreálni. Ergo: akármit nem csinál, akkor sem fog megbukni. Aztán majd elsüllyed,
Erős üzenetet küldtek Orbánnak: “Miniszterelnök úr, Ön korunk Kádárja.”
Hülyeség. Kádár sem volt szent, de Orbán ... Kádár sehol nem lenne e mögött a suttyó tapló csirkefogó mögött, amelyik fényévekkel veri a politikai hulladék-kínálatban
Mi lesz így velünk? Jelenleg 35%-on áll a magyar élelmiszerinfláció, jövőre még magasabb lesz
Volt idő, amikor mezőgazdasági ország voltunk, több területen háttériparral is megtámogatva.
Volt olyan idő...
Még Antall és barmai előtt ...
De az országnak érzelmi gazdaságpolitika és zsellérnosztalgikus pitiánervilág kellett. Megkapta. Mi a háborgás tárgya?
Az élelmiszeripar gyakorlatilag megszünt. A mezőgazdaság termelési szintje nagyjából a 30-as években. A hazai piaci részesedést eladták, vagy szétlopták.
Béke az annexió poraira?
Aki szerint pedig egy akkori, Ukrajna területe szempontjából esetleg kedvezőbb állapot rögzítésénél a jelenlegi a jobb a megoldás, az okvetlenül támassza alá az elüldözöttek, megkínzottak, megöltek helyeslő nyilatkozataival. Akár mindkét oldalról. Mert a háború nem focimeccs, és nem is videó-játék.
Mészáros Lőrinc romantikázik: ezzel lepte meg a rajta kisbabaként alvó Várkonyi Andreát
@yazo64: csak nehogy büfike helyett a tenyerébe köpje és bekenje. Örököst teremtve Orbán pénzének.
Vitézy Dávid: Minden eszközzel segítjük a gabona vasúti kiszállítását Ukrajnából
Azért érdekelne, hogy mikor indul a valós tényeket ismertető kommunikáció arról, hogy egy olyan ország, ahol kiépített öntözőrendszerekkel műtrágyagyártással, feldolgozóiparral is megtámogatott, exportot is termelő mezőgazdaság volt, miként vált élelmiszer-importőr állammá. Miközben a lakosság csökken.
Mondjuk kétségtelen: a zsellérnosztalgia nem alapja a fejlett mezőgazdaságnak. Ahogy a lakóparkok, összeszerelő-üzemek és stadionok is kevésbé alkalmasak a kukorica-termesztésre. Akárhány barom és disznó lakja, használja.
Lecsapott a vihar Felcsútra
Volt Vihar-ügynöknél géppuska? Ha nem, akkor hadbíróság elé kell idézni.
Szórakozásból a Dunába ugrott a Szabadság hídról
@Horizont: Tilos a hídról a Dunába ugrani?
Nem az a kérdés, hogy mennyire lehet Darwin-díjas ötlet (bár akkor, ha valaki jó úszó és egy uszáshoz lerugható cipőben ugrik talpast, vagy piszok rutinosan tud ugrani, az sem biztos).
Egy nem normális kormánydöntés margójára - Miért éppen a fafűtés?
endresy.blogspot.com/2022/08/amikor-majd-megvedik-az-erdok-helyet.html
"Ezek után, különösen a déli országok hajóépítéstől kopár hegyoldalait nézve nyilvánvalóan felmerülhet a kérdés, hogy akkor a mi a jó édes kurva anyjukért akarnak fát vágatni kormányzatilag tüzelőnek. Holott a válasz baromi egyszerű is lehet. Pénzért. No nem a tűzifa áráért, bár nyilván van olyan közszereplőt ismerő üzleti szereplő, aki azért is lehajol. Azonban világos, hogy az erdőmentesített területeken baromi egyszerű megvédeni azt, ami nincs. Viszont baromi nehéz megvédeni azt, ami marad. Az erdő után ugyanis ott marad a kopasz terület. Amit süt a nap, fúj a szél, és mos az eső, ha van. Elvégre azok a bizonyos déli sziklák is kopaszak valamiért. Na pont azért, amit úgy hívnak, hogy erózió.

Amikor ez a folyamat elindul, szinte kínálni fogja magát az alkalom, hogy Orbán Viktor elkezdje megvédeni azt, amit nélküle nem kellene. Miután most szociálisan könnyekig meghatva önmagától megsegíti a szegényeket, az iskolákat, meg akárkiket a tűzifával, nekiállhat megmagyarázni, hogy csak azért kell kiparcellázni, az akkor már csak egykori, erdők helyét, hogy a vityilló-építésekkel, és a hozzájuk tatozó medencés, nyugágyas izékkel megvédjék a területet az eróziótól. Ami ugyebár be se következne, ha marad az erdő. Márpedig ebben pénz van, és nem kevés. Ráadásul azt követően, hogy az erdő már nincs ott, a környezetvédőknek is megüzenheti, hogy hova ugráljanak a lóalkatrésszel a hátsójukban. Úgyhogy Orbán, és a megtakarításait birtoklók ezt a problémát is megoldják. Miközben ki lehet osztani területeket a leghűségesebb seggnyalóknak, a legjobban lefizetendő pártoló tagoknak, és persze a legjobban fizető senkiknek. Mert az, aki ilyen áron, ilyen területeken nyerészkedik, birtokot vásárol, illetve elfogad az egy senki. Akárhány milliárdja, létrája, puskája, és bértrógere van. Ha nagyon vágyik tiszteletre, akkor Dr. Senki, a hányinger nagydoktora."
Posványüzenet a bálványosi bálványtól
@Maccska: A nemzeti demokrácia a vezérednél nagyjából a nemzeti szocializmus megfelelője
„B*sszátok meg, ruszkik – Egy amerikai katona videón közvetítette a közelharcot az orosz-ukrán háborúból
Zelenszkij tehát a máshova, de főleg polgári életbe nem való kiégett veteránok játszóterévé és kísérleti lőtörré tette az országát. Biztos volt az a pénz...
Avagy az embargó alulnézetben
@verőce21: Biden egyelőre erősen gyúr a világháború kirobbantójának a címére.
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
Hiába no.
A világszintű erőforrás és gazdasági válság még tart, miközben a COVID-hiszti kifulladóban.
Ahogy Eötvös Gábor montda: van másik
Iskolából hazafelé tartó 11 éves kisfiút csalt el és erőszakolt meg egy pedofil Sopronban
@Borsó: Gondolom leesett szegény a lépcsőn, és a segítőkész rendőrök bevitték a kórházba a lezúzódott pedofilt.
Az ukrán együttes nyerte az Eurovíziót, a daluk végén Azovsztal védőinek kértek segítséget
@Mirabilis: Az előbb félrement kissé :-)
Okvetlen nézd meg az azovi gárda jelvényét. Aztán a címet "a daluk végén Azovsztal védőinek kértek segítséget". Aztán keresd meg a Das Reich Waffen-SS különítmény jelvényét.
Aztán keresgessél olyan európai országot, ahol egy alig módosított és így jól felismerhető náci jelvényt használó fegyveres szervezet hivatalosan, ezredként az állam reguláris haderejének a része.
Az ukrán együttes nyerte az Eurovíziót, a daluk végén Azovsztal védőinek kértek segítséget
@GeoCravker: Okvetlen nézd meg az azovi gárda jelvényét. Aztán a címet "a daluk végén Azovsztal védőinek kértek segítséget". Aztán keresd meg a Das Reich Waffen-SS különítmény jelvényét.
Aztán keresgessél olyan európai országot, ahol egy alig módosított és így jól felismerhető náci jelvényt használó fegyveres szervezet hivatalosan, ezredként az állam reguláris haderejének a része.
Zelenszkij azzal vádolja Macront, hogy engedményeket tenne Oroszországnak
Úgy tűnik Z. szerint nem aszerint megy Macron,amit korábban Putyinnal hármasban lepacsiztak