A Fidesz szerint a baloldal közbiztonsági és honvédelmi politikáját már ismerik a magyar emberek, és nem kérnek belőle többet. Kocsis Máté, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának kormánypárti elnöke ezt azután közölte, hogy az MSZP kedden a rendvédelmi programjáról tárgyalt szakszervezetekkel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
Mikor szólal már meg valaki és tesz valamiféle helyreigazítást? Mi az hogy a magyaroknak elegük volt abból hogy az állam a bűnözők oldalán áll.? Kik azok a magyarok? Vagy vannak magyarok akiknek tetszik hogy az állam a bűnözők oldalán áll?
Ebben az országban magyarok / is / élnek, de mindegyiküknek az a véleménye, hogy az állam és annak hatóságai tegyenek meg mindent azért hogy ne a bűnözők határozzák meg a törvényeket, ne a bűnözők uralkodjanak városon és faluhelyen, hogy a rendőrség tegye a dolgát és ne alkalmazzon " alvállalkozókat " sajátosan magyar formaruhában, hogy nyugalom és békesség legyen az országban, hogy ne legyen szükség önvédelmi fegyverek vásárlására, El kell hagyni ezt a hamis, sunyi és megosztó kinyilatkozásokat a magyarokról.Ez egy tudatos, aljas, stílus, legyen elég ebből, fiatalember ott a bizottság élén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.