A benzin átlagára csak Szlovákiában drágább pár forinttal, míg gázolajban "verhetetlenek" vagyunk. Ha olcsó üzemanyagot szeretnénk, Ukrajnába kellene menni. Literenként közel 150 forintot lehet spórolni. A benzin kiskereskedelmi ára február eleje óta lassan emelkedő trendet követ, miközben a gázolaj árának ezen a héten hétfőn szakadt meg a tavaly december 24-e óta tartó emelkedése. Bár a tavalyi csúcstól durván 10-15 forinttal még elmarad a jelenlegi árszint, akkor a benzin 450, a gázolaj pedig 449 forintba került átlagosan, az üzemanyagok folyamatos drágulása apropóján az mfor.hu megnézte, jelenleg melyik országban, mennyiért juthatnak a termékhez az autósok.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
"A magyarok szerint egyre jobban mennek a dolgok" Tartani kell a színvonalat!
rokker33
"Magyarországot olyan országok előzik meg, mint az Egyesült Királyság, Finnország, Németország, Belgium, vagy épp Hollandia,"

Igen csak azt nem számolják hogy ezekben az országokban a havi átlagkereset
1500-2000 Euró vagy több így ők nevetve fizetik ki a 2 Eurós literenkénti árat míg mi sírva.Így már nem is biztos hogy a 16. helyen vagyunk inkább a 6.!
A Tündik bündije
Vettem észre. Három éve havi 40-50 ezer forintot kocsikáztam el átlagban, most ugyanannyi úttal már a nettó minimálbért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.