rokker33

A szlovák kormányfő attól tart, hogy az oroszok az országát is megtámadják
Érdekes hogy már az összes környező ország beszart! Lengyelek finnek svédek Magyarország már mindenkit megakar támadni az oroszok! Őket csak ukrajna érdekli a többi ország csak provokál és ezt Putyin sem nézi jó szemmel! Lesz még ennek böjtje!! Ha hamarabb lezárják a gázt és olajat, akkor Európa ezt nagyon megszívja!
Zelenszkij minden eddiginél keményebben beszólt Orbánéknak
Ez a cirkuszba való zsidó bohóc elmehetne már a fenébe! Nem fogjuk a gazdaságot tönkre tenni más ország miatt!!! Ezt Brüsszelnek is megkell értenie és az ukránoknak is!
Orbán Viktor ismét nagy bejelentésekre készül
@Shikari: a csürhe libsi disznók meg visítanak kínjukban ,hogy a balfasz 6 pártos moslékok nem nyertek!
Letették az esküt az Orbán-kormány államtitkárai
@Horizont: ne háborog ! Megszavaztátok most már ne sirjatok! A balfasz moslék 6 párt ezt elszúrta megint! Köszönd meg mzp karigeri Gyurcsány efftársnak! 4 évig újabb szopás!
Letették az esküt az Orbán-kormány államtitkárai
@Eladott Ország: de a másik szarháziakra igen!És ők se jobbak !
Letették az esküt az Orbán-kormány államtitkárai
@Eladott Ország: ti szavaztátok meg , akkor élvezzétek a munkátok gyümölcsét barmok! És most mindegy hogy rájuk vagy ellenük az kétségtelen, hisz 4 évig újra teljes hatalommal irányítanak!
Képviselő-jelölti helyek miatt esett egymásnak a Momentum és a DK: Bősz egyelőre nem lesz főpolgármester-helyettes
@NKF: még egy kis idő és szétszéled ez a csürhe ellenségi banda! Ennyi hiéna nem fér meg egymás mellett és előbb vagy utóbb össze fognak veszni
Soros György: ez a harmadik világháború kezdete, és civilizációnk vége lehet
Mocskos vén szaros zsidó György! 44 ben a kéményen keresztül kellett volna távoznod a pokolba! A világ meglenne nélküled pusztulj el!
Texasi iskolai mészárlás: tovább nőtt az áldozatok száma
Hülye amcsik kell nektek a mexikói cigányok ,most akkor élvezzétek a sikereiteket!
Orbán Viktor rendkívüli bejelentése: háborús veszélyhelyzetet hirdet a kormány
@Pálinkás Pál: mire :)?? Nekik már nincs ütőképes lapjuk és ami maradt azzal kitörölhetik a seggüket, de lehet még arra sem lesz elég! :D
Több mint félmilliót keres az átlag magyar a KSH szerint – Ön kap ennyit?
@Nessy: Ausztriában nem 6=800 eurót keres egy ápoló, hanem 1800=2000 ret! Egy szakorvos meg 4=5000 eurót,ha nem többet! A takaró az nem nagyon érdekel :)
Súlyos döntést hoz ma a kormány! Jöhet a vészhelyzet az ukrán-orosz háború miatt?
@kereső: ja csak Gyurcsány is hazudott becsapta a választókat a hazáját elárulta a hitvány senkiházi! Senki legalábbis értelmes ember nem szavaz rá! Ez jól bizonyított tény, hisz április 3 án a nép döntött és arról, hogy nem kell több Gyurcsány korszak! Inkább maradt a narancs!
Súlyos döntést hoz ma a kormány! Jöhet a vészhelyzet az ukrán-orosz háború miatt?
@kereső: itt egyáltalán nincs ekkora hatalom a kormány kezében,mint Magyarországon! Csak a birka népnek ez kellett Orbán és q Fidesz! Mondjuk Gyurcsány sem jobb semmivel...
Súlyos döntést hoz ma a kormány! Jöhet a vészhelyzet az ukrán-orosz háború miatt?
@Shikari: mondjuk a csürhe csótány ellenzéki banda amúgy sem tud sokat ártani az új kormánynak :) Teljesen felesleges fizetni őket a nagy semmiért!
Teljes káosz! Leálltak a munkanélkülieknek kiírt képzések, a pályázatok finanszírozása is megszűnt
@Nessy: mindenkinek megvan a lehetősége a tanulásra! Ezt nem 40 50 évesen kell elkezdeni hanem fiatalon iskolában normális szakképesítést kell szerezni nem ilyen okj=s szart!Orbán nem tehet arról, hogy még mindig vannak analfabéták az országban! Főleg a cigányoknál jellemző! Jól tették hogy a megszüntetés mellett döntöttek! Aki akart az élt a lehetőséggel, aki nem az nem is fog!
Lesz világjárvány a majomhimlőből? Szlávik János így látja a helyzetet
@Gazella: egyet értek veled! A sok csak húgyagyú ezt nem fogja fel és ffp2 maszkra húz még egy ffp3 ast is a sok hülye ! Ezért nem lesz már békesség mig ki nem pusztítunk bizonyos % ot az emberekből,addig lesz világjárvány háború stb!
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@division: az semmit sem jelent! A vírus nem magyar laborból jött azt sem tudják a rokonaid hogy valójában mi ez :)
Merényletet kíséreltek meg Putyin ellen – részleteket is tudni vél az ukrán hírszerzés vezetője
Kamu hír bolondoknak :) @csak úgy...: @Eladott Ország: Horizont division aki én ;D Birkák egyetek :)
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@division: miért volna baj velem mert nem akarom a cigánynak adni az adómat?? Ez elvi kérdés és igen beoltattam magam mert muszáj volt! Eddig 2020 ig nem volt semmi világjárvány most már vérszemet kaptak a nagy fejek és még több kamu vírust kreálnak! Ti meg beveszitek és senki nem tesz ellene semmit! Szégyen és gyalázat!
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@Horizont: te meg egy senkiházi vén barom vagy ! És még finoman is fogalmaztam!
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@Horizont: pont ezaz hogy nem bennük látom a jövőt, akkor miért volnék szánalmas?? Olvass és közben azért próbálj meg értelmezni is! Tudom a te korodban már nehezen megy, de azért próbáld meg! Annyira csak nem vagy agyilag zokni hogy ezt ne értsd meg !!!
Márki-Zay egykori szövetségeseiről: zavarta őket az hogy, nem hagyta lopni őket
Máry zajos szaros Péter azt ígérted, hogy elfogadod a bukásodat és elkezdtek dolgozni a fidesz rendszer ellen, de nem olvasok mást csak ez a hibás az a hibás mindenki hibás csak a szar Péter nem hibás! 26 ban is elbuksz ripacs !
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@Horizont: nekem mindegy hogy fideszes nyalonc vagy dékás majom vagy ez a két ember Gyurcsány és Orbán tette tönkre Magyarországot így egyik nézetedet sem tudom értékelni és támogatni!
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@division: milyen témában?? A korona vírusból csináltak világ járványt ti meg szaladtatok oltakozni,mert végtelenül buták vagytok! Ennek is ez lesz a vége már előkészítik az újabb és újabb világ járványokat! Ti meg beveszitek ezt a mesét is!!
Jakab Péter elmondta a megoldást az infláció letörésére
@ESCOBAR: Nem oszt nem szoroz! Az áfa ellenére a kereskedők annyiért adják a termékeiket amennyiért megveszik! Lesz még 1000 ft 1 liter étolaj és 800 ft 1 kg kenyér! Rövid idő belül!
Jakab Péter elmondta a megoldást az infláció letörésére
@Eladott Ország: a nép hivatalosan megválasztotta őket, szóval 4 évig kussoljon mindenki, mert nektek ez kellett akkor egyétek meg amit főztetek!
Jakab Péter elmondta a megoldást az infláció letörésére
Hiába lenne 0% os áfa az árak az infláció mértéke nem változna sőt még így is növekedne a következő hónapokban években!Először a forintot kellene megerősíteni aztán lehetne az inflációt kicsit mérsékelni.Az árstop szart sem ér kb mint halottnak a csók annyira hasznos!
Megérkezett a majomhimlő Bécsbe?
@Horizont: mert csak az orrodig látsz és elhiszel mindent, amit az M1 tv2 atv sugároz...