rokker33

A rekordinfláció csak a kezdet – áruhiány és drágulás vár Magyarországra
Az inflációt csak emberek kreálják a valós életben nem létezik, mint ahogyan az aranynak platinának sincsen valódi értéke vagy a pénznek csak az emberek találták ki ezt a marhaságot!! Erről szól a kapitalista rendszer haralom pénz pénz pénz, de ha majd elfogy a tiszta édesvíz vagy kipusztul minden élőlény, akkor a pénzt nyugodtan ellehet fogyasztani kis majonézzel,mert akkor már nem fog semmit érni, ha nem lesz elég táplálék víz és élő fa...magyarul éhen döglik mindenki mert túl sokat foglalkozunk a pénzzel!!!
25 milliós vesztesége van eddig Friderikusz podcastjának, miközben a nézettsége közel 11 millió
@Horizont: mégis koldul és 25 milliós vesztesége van! Én nem nézem semmibe a munkáját, mert amit mostanában művelt az elég gáz volt! A régi az jó volt, de már ő is eladta magát és én az igazi kétkezi munkában hiszek nem ebben a bohóckodásban.
400 forint felett lesz a kenyér átlagára
@csak úgy...: azért nem jövök haza kitudom fizetni az árát, csak a magyarok szeretnek panaszkodni,de hogy tegyenek valamit az már nem megy sokkal könnyebb mindent a kormányra fogni Ausztriában is 1.40 =1.50 az üzemanyag és Magyarországon is lehet 400 ezret keresni, de nem ártana tanulni meg tenni érte!
Törölte Twitter-oldalát a Gyucsány-film brit rendezője
Még ő is szégyelte ezt a 800 milliós fost ! Nem csodálkozom van miért!
400 forint felett lesz a kenyér átlagára
Én 2 euró alatt nem tudok kenyeret venni az több mint 700 forint és csak 750g os sandwich brot a sima fehér kenyér is 2 euró/ 500g!! 4 euró 1kg...Akkor Magyarországon még olcsó is a 400 forint...
25 milliós vesztesége van eddig Friderikusz podcastjának, miközben a nézettsége közel 11 millió
@Horizont: miért mert megmondom az őszintét? Belevágott valamibe amibe beletörr a bicskája. Sok igazi vállalkozás van kilátástalan helyzetben,mert nem
tudnak fizetni és profitot sem tudnak termelni és mégsem kunyerálnak pénzt nem is adnának nekik csak ezeknek a semmirekellő celebeknek.Undoritó semmirekellők inkább menjenek dolgozni, ne a kamera előtt bohóckodjanak...
Megszületett a döntés: Ezt a büntetést kapta a veronai buszbaleset sofőrje
@jesz: faszszopó arra nem gondoltál hogy sokkot kapott a baleset miatt és azért nem is fogta fel hirtelen hogy mi történt!!Nem lehet tudni a részleteket csak amit ezek a szennylapok lehoznak! Nem lennék a helyében, tudom milyen érzés sajnos én is átéltem már egy súlyos balesetet senkinek nem kívánom!!
Megszületett a döntés: Ezt a büntetést kapta a veronai buszbaleset sofőrje
Egy baleset volt! Szerencsétlen sofőrnek nem elég baj hogy ennyien meghaltak?? Valószínűleg ennél nagyobb büntetést nem lehet kiszabni!Hagyják már békén a pénzéhes rokonok, meddig akarják még lehúzni míg hajléktalan nem lesz mocskos gecik...
A nyugdíjasok kapnak ugyan prémiumot novemberben, de van egy bökkenő
2700 Forintból már majdnem 8kg farhátat tud venni egy nyugdíjas, (350ft/ kg ) ami 2 heti kosztnak megfelelő vagy 9 rúd kutyaszalámit az 2 hónapraiselégnekik :) Ennyit a nyugdíjasoknak korábban egyik kormány sem adott még soha.80.000 ft plusz 13.havi meg rezsi utalvány ! Tuti siker !!
25 milliós vesztesége van eddig Friderikusz podcastjának, miközben a nézettsége közel 11 millió
Csicskarikusz van pénzed minek kódúsz te olyan vagy mint az Irénke!Menj ki a blahára talán kapsz pár 500ast ha szépen táncolsz te bírka!!
Végre sikerült a Fidesznek összekötnie Márki-Zayt Soros Györggyel
Ideje volt már hogy rájöjjön a Fidesz hogy Gyuri bácsi támogatja az ellenzéket! Lesz itt még kutya világ ha ezek újra kormányra kerülnek :) Migráns Soros Brüsszel és kerítés rombolás;) ;)
Karácsony: elbukott a fideszes mesterterv
Ezt jól beszopták :) :) Lehet hogy tévedtem és mégis összerartás van akkor tényleg befosott a puhos cigány :)
Vesztegetés miatt két év letöltendő börtönre ítélték a MOL vezérigazgatóját Horvátországban
Csak nem kell Horvátországba mennie 5=10 év múlva úgyis elévül és nem lesz belőle semmi. Nem gyilkosság a vád csak vesztegetés, ami elévülhet...
Orbáni átok: sorban megbuknak a magyar kormányfő haverjai, de még semmi nem dőlt el
Ők csak porszemek a nagy kutyákat nem győzik le. Putyin Erdogan ,Kína arab Emírségek vezetőit meg persze az USA mert ott sem dzsó Biden a vezető! Ezek nem számítanak semmit!
Törökországban is összefoghat az ellenzék Erdogan ellen
Hahaha nem lesz már leváltva se Orbán se Erdogan erre kb pár % esély van vagy kevesebb ;) :) Az európai unióba is egységesen bekellene vezetni, hogy 1 elnök maximum 2 ciklust vállalhat mint az usaban! Ez nem nem normális, hogy 10 20 évig uralkodik 1 ember !!
Hvg: Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője
@durbincs: Igen sajnos így működik a nagy demokrácia a Gyurcsány házban .Még tanuljon önkritikát a fegyőr, mert nagyon kezdő és még mindig nem fogta fel hogy alkalmatlan vezető pozícióra! Sajnos Gyurcsótány sem tanult egyik hibájából sem...Mégis ő a vezető, pedig börtönbe a helye!
Hvg: Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője
@Eladott Ország: mondani mindent lehet én azt sem hiszem el hogy Gyurcsány 1 forintot keresett míg miniszterelnök volt! Vagyis lehet annyit kapott papíron...
Gyurcsány szerint Orbán véglegesen párttitkár lett
Gyurcsótány beszél ő mit művelt a vezetése alatt?? Minden értékes magyar tulajdonban lévő értéket eladott a külföldi hiénáknak!Lelehet váltani Orbánt, de nem fogják, mert mindenki tudja, hogy egy sokkal cudarabb világ fog ránk várni, ha megint ezek kerülnek kormányra. A magyarok Istene sem kegyetlen és nem fogja hagyni, hogy újra zsidó hatalom legyen Magyarországon!
Hvg: Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője
Elég szomorú és szánalmas! Elbukott mondjon le!!Nehogy már még kitüntetést nem adnak neki !!
"Orbán és Gyurcsány a legnagyobb kártevő, Kövér a legsötétebb paraszt Orbán sakktábláján " – Szanyi elmondta véleményét
Szanyi ugyan olyan alkoholista féreg,mint Gyurcsány csak ő kevesebbet hazudik és több hülyeséget mond :) Gyurcsány meg már reflexből hazudik már igazat nem tud mondani a kampány alatt egy tiszta pillanata sem volt! :( Szavazzatok rá !!:D
Németh Szilárd: "Azok akarnak visszatérni a hatalomba, akik vérbe fojtották a békés megemlékezést"
@CsipkeRózsa: 2021.10.09 már régi cikk és nem Dobrev a minielnökjelölt!Amúgy 99.9% hülyeség és hazugság, amit Gyurcsány írt meg!
Németh Szilárd: "Azok akarnak visszatérni a hatalomba, akik vérbe fojtották a békés megemlékezést"
@Horizont: azért 12. éve 1 miniszterelnökünk van ,de 2002 és 2010 között 3 volt abból 2 teljesen alkalmatlan a feladatra és le is mondott!8 év alatt nem tanulták meg hogyan kell irányítani egy kis országot, akkor mennyi idő kell nekik??Gyurcsány is eladott mindent ami magyar! Szavazzunk rá megint???
"Nemcsak Gyurcsányék, a Fidesz is elk*rta" – a tévészékház-ostromlók szerint Orbán gyáván elmenekült
@Horizont: szarsz rám mert gyurcsótány imádó szar vagy azért, de nyugodj meg a tetvek nem fognak hatalomra jutni úgyhogy máris elkezdheted sírva felvágdosni az ereidet :) :) :)