rokker33

Rekordbüntetést szabott ki Kövér László Jakab Péterre a krumplis akciója miatt
Kifizeti van annyi támogatás hogy 1 nap alatt összejön 4,4 milka! Jól teszi hogy agresszívabb a többi álpolitikus csak béget nyivákol meg jóformán nem csinál semmit! Elkellene zavarni az összes ellenzéki naplopókat, mert ha rajtuk múlik 20 év múlva sem lesz kormányváltás!
Szijjártó szerint nonszensz, hogy az ukránok bekérették a magyar nagykövetet
Büdös patkány Péter, hogy jössz ahhoz hogy bárkit számon kérj?? Már nem az első ,hogy megvagy sértődve egy másik ország szankciója miatt! Nem véletlenül döntöttek úgy a csalás elkerülése érdekében meg kell hozni ilyen döntéseket is!
Ajjaj: Komoly eljárást indítottak a hatóságok Cristiano Ronaldo ellen
1 év letöltendő börtönt! Nem isten hogy bármit megtehet a törvény rá is vonatkozik! Pénz büntetést fölösleges adni egy euro milliós vagyonnal rendelkező embernek!
Öngyilkos lett egy embercsempész Vitnyédnél, kézigránát robbant a kezében
Jól tette legalább nem kell a magyar adófizetők pénzéből luxus börtönben etetni ezt a mocskos közel keleti álláh ákhbárross terroristát!!Lehet követni a példáját! Kevesebb mocsok jut Európába a fehér tisztességes emberek közé!
Maszk nélkül cigányoztak a debreceni futballszurkolók, kiakadt a képviselő – videó
Istenem ilyen nyomorult emberek a teraszról zárt ajtók mögül emberkednek ;) !! Ha ezek a magyarokat szerető emberek felmentek volna a fehér cigányokhoz az egész lakást lerombolták volna vezekkel a nyomorultakkal együtt!!
Maszk nélkül cigányoztak a debreceni futballszurkolók, kiakadt a képviselő – videó
Nem követtek el illegális tevékenységet a véleménynyilvánítást meg nem tilthatják főleg ezeknek az embereknek nem,akik nem fossák össze magukat pár büdös cigánybűnözőtől! Akik meg videoztak tipikus nyomorult emberek akik kerülik az ilyen embereket és ha meglátnak egy cigányt ,már abban a pillanatban összeszarják magukat!
Az SZFE diákjai visszaszóltak Gulyás Gergelynek, aki azt mondta, örül annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értük
@kissé felnőttem: Elment neki bizony, mint a tipszmiksz !A csüngőhasú cigánybáró seggét ész nélkül is kilehet nyalni fényesre!!
Az SZFE diákjai visszaszóltak Gulyás Gergelynek, aki azt mondta, örül annak, hogy ilyen sokan tüntetnek értük
Gulyás leves Gergely!!A fejed helyén a segged van vagy alapból ilyen fogyatékos vagy,hogy megfelelj a vezető elvárásainak??A diákok azért tüntetnek, hogy a mocskos kezeteket ne tudjátok még egy egyetemre és oktatási intézményre rátenni, mert amihez hozzányúl a kedves keresztény kormányunk az szarrá változik nem arannyá!!!
Nem adott cigit, összeverték a bajai férfit – gyermekkorú tettes is van
@Shikari: Így van de ha ezt nyíltan kimondjuk akkor egy mocskos rasszista roma gyűlölő emberek vagyunk!Ha a büdös cigányok megverik és kirabolják a tisztességes FEHÉR embert ,akkor még őket védik és név és kitakart arccal lehet csak mutogatni! Én élve felgyújtanám mindet 1 liter benzin mindent megold és csak 400 forint!
Horrorbaleset: Részeg sofőr okozta egy házaspár halálát Dusnoknál
@Horizont: Akkor a kínai nagyfal hossza sem lesz elég olyan sokan vezetnek ittasan nap mint nap! Sajnálom hogy két normálisan közlekedő embernek így kell meghalnia!
Koronavírus: Elrendelték a kijárási tilalmat, fellázadt a nép
Sokat érnek vele... Lázadni háborogni könnyű,de összefogni és harcolni a vírus ellen, ahhoz már ész is kellene, ami nekik nem sok van!
SZFE-ügy: Jogellenesnek találta a dolgozók sztrájkját első fokon a Fővárosi Törvényszék
@csak úgy...: De nincs értelme!! Értem én hogy a szabad egyetemekért meg kitudja hogy miért harcolnak,de bukott ügy! Orbánt pár diák rinyálása nem fogja megtörni nem fog engedni semmit,mert akkor az azt jelentené, hogy rossz a rendszer és a többi értelmes ember is lázadni kezdene! csak kinevetik őket!!
Némán vonulnak az SZFE-sek délután
Semmit nem fognak elérni! Orbán politikája agresszív stílusú így a békés tüntetés kábé semmit nem ér! Fehéroroszországban 100 ezrek tüntetnek hangosan mégsem teljesül az akaratuk! Azért jó lesz ez figyelem elterelésnek , így tovább lehet garázdálkodni!
SZFE-ügy: Jogellenesnek találta a dolgozók sztrájkját első fokon a Fővárosi Törvényszék
@Shikari: Kicsit túl játsszák a szerepüket! Semmiről nem hajlandóak tárgyalni a vezetőket nem engedik be a tüntetés folyik,de azt senki nem tudja hogy mit akarnak! Én véget vetnék ennek a cirkuszba való szereplésnek!!
Lezáratta Csehországot, majd ő maga szegte meg a korlátozásokat és maszk nélkül ment vendéglőbe a cseh egészségügyi miniszter – Roman Prymula távozik tisztségéből
@jesz: Nem csak erről van szó! Mindenkinek ízlik a moslékos fazék tartalma, amit Orbán gazda nyújt nekik és ennek ára van! Ebben az elmeroggyant országban a politikusok azt csinálnak amit akarnak, nincs felelősségre vonás semmiért! Ausztriában Kurzék koalíciója és kormánya1 korrupt ember miatt megbukott! Orbán vezette országban vnincs tisztességes képviselő a választókkal is csak 4 évente 1 X foglalkoznak!
Lezáratta Csehországot, majd ő maga szegte meg a korlátozásokat és maszk nélkül ment vendéglőbe a cseh egészségügyi miniszter – Roman Prymula távozik tisztségéből
Ilyen az Orbán kormányban sohasem teljesülne, hogy valakit kirúgjanak az ellenzék javaslatára! Rogán Helikopter úr , Deutsch Drogos Tomi ,Lézer Jani a vadász, Szíjj ártó petike Luxus kokain jacht 2, mert Borkai Zsóti az első és még lehetne sorolni estig!!
Orbán főtanácsadója kiállt az SZFE diákjai mellett, szerinte példaértékű a hallgatók akciója
Hazudik hazudik hazudik!!! Ezek a mocskok Orbánt és a beteg rendszerét szolgálják a tüntető diákokat le sem szarják! Majd találnak egy gyenge pontot és megfog szűnni a tiltakozás! Csak idő kérdése és a legfontosabb hogy SOGA de SOHA ne bízzanak meg a fidesz patkányokban! Amikor lesz rá módjuk hátba támadják őket!
Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt
Büszkék lehettek a magyar zászlóra ti hazaáruló zsidó cigány mocskok!!! Nekem nem volna bőr a pofámon ilyen múlttal dicsekedni, mint amit ezek a narancs férgek képviselnek! Ezeknek a mocskoknak az apjuknak és közeli hozzátartozójuknak köszönhetjük,hogy 56 van oroszok támadtak meg a tüntetőket és miattunk haltak meg emberek!Mocskos oroszbarát férgek...
A választási bizottság elutasította a borsodi időközi választás eredménye ellen benyújtott fellebbezést
Nem akarom védeni a fidesz patkányokat,de tényleg nem történhetett választási csalás csak abban az esetben ha a lezárt urnákat megbabrálnák ,de ezt nem bizonyították be!Az hogy krumpliért vettek szavazókat az orbanisztánban teljesen természetes és legális tevékenység, még a NAV sem fog ellenőrizni semmit! És ha valakit ráerőszakol valaki vagy valakik, hogy szavazzon a saját akarata ellenére az meg is érdemli,ha nem tesz feljelentést egy eredeti csicska!
Csehországban tovább gyorsult a járvány terjedése
@simmering73: Dehogy Orbán megmondta hogy lesz munkahely annyi hogy beszarunk csak éppen a szakemberek hiányoznak! Meg azt is mondta hogy harcolni fog a 133 bátor embereivel! Orbán nem hazudik egy igazi gentleman ( dzsenkölmenn) xd xd !Csak kár hogy az ember bőrének a színe fehér ez meg olyan mint az üszkös tekknővájó cigányoknak!! Vagy lehet hogy az...???
Csehországban tovább gyorsult a járvány terjedése
@lusta: Hát igen már mindenkit magunk mellé állítottunk!Csing csang csung kínai Vlagyimir Putyin orosz Donáld kacsa trámpl USA az Arab Allah akbaros terroristák a török Erdogán diktátortvcsak az eut nem tudtuk megtörni Soros Merkel Ursula es a migránsok miatt!! Nem baj Európa elbukik ,de Magyarország marad...xd xd xd
Gáspár Evelin elárulta, miért nem akar gyereket szülni
Na beszarok!A cigány nem szaporodik??Mit lesz itt még!Nem fognak lopni vagy elmennek dolgozni?? Az eszem megáll !!!
Csehországban tovább gyorsult a járvány terjedése
@lusta: Csak ha nálunk megint bezárnak mindent akkor baszhatjuk az egész gazdaság mehet a wcbe!A maszk nem hatásos semmit sem ér az óvintézkedéseknek is minimális az eredménye szóval megint nem állunk jól! Európa elbukik míg a köcsög csikszeműek röhögnek rajtunk!
Novák Hunor szerint rosszul oltották be Orbán Viktort
Nem kívánom senki halálát,de hátha felfordul tőle! Nem kár érte mehet a dögkútba a többi disznó közé komposztnak vagy kutyaeledelnek!
Trump vizsgálatot sürget Biden fiának üzleti ügyeiben
@Jozefina: És Biden fog rendet tenni!Be viccelj már egy 80 és halál között lévő emberről van szó aki nem biztos hogy a 4 évet kihúzza! Sőt már most megkérdőjelezhető a mentális állapota a döntő képessége ! Sajnos Trámpli se jobb és 2 öregembert küldenek az elnöki pozícióért az elég nevetséges az USA ra nézve! Szerintem volna ott jobb választék csak azokat nem lehetne bábként rángatni!
Plusz egymilliárdot kapott űrtevékenységre a külügy
2000 milliárd forintot költöttek el a semmire hát gratulálok!Ez a 132 milliárd meg szétosztásra kerül a birkáknak bár ez aprópénz a 2000 milliárdhoz képest amit megint elloptak!! Változás nem észlelhető márciushoz képest, de a pénzt szorgalmasan költik!
Plusz egymilliárdot kapott űrtevékenységre a külügy
Szerintem Orbán a holdat elakarja lopni! Odaadja mészaros Lölőnek egy pár hotel elfér rajta meg stadion és kisvasút !!!
"Cecília azt mondta, hogy használ" – Orbán Viktor influenzaoltással indította a napot – videó
@cikicakk55: " az influenza vírus elleni oltást,még is megfertőződtek a Coviddal. ( olyan helyről tudom,ahol járvány kórház van" Mert még covidra nincs megfelelő oltás és az influenza az nem egyezik meg a covid 19 el! Elméletileg influenzás már nem lesz aki beoltatja magát,hisz stabil több éve kifejlesztett vakcina, így kicsi az esélye a megbetegedésnek!
Megtámadták a borsodi időközi választás eredményét
Ezt a krumpliért 1 szavazatos szarságot bekellene tiltani!Sehol nincs ilyen csak itt Magyarországon lés illegális,hisz így manipulálva van a választás amit a törvény tilt,de mégis egyedül a fidesz él ezzel a választási csalással és a közmunkások megfélemlítése sem túl demokratikus intézkedés!