rokker33

Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be? – fotó
@Szeparepa2: 150.000.000 ÷48 hónappal /4 év/az azt jelenti ,hogy havi 3.125.000 forint. Nem rossz pénz...
Dr. Gődény: lehet, hogy nem is Müller Cecíliát oltották be? – fotó
@Szeparepa2: ja meg ellopott 150 millió forintot az adó fizetőktől!!Ha ez a görény vezetné az országot többet lopna mint Orbán és Gyurcsány együtt véve!Még a 2018 as pénzt sem adta vissza hiába nem érte el még az 1% ot sem. Majd 22 ben megint ellop újabb 150 millát!Így kell pénzt keresni...
Gyalázatosan teljesít a Fidesz a fiatalok körében – ezek a számok indokolhatják Orbán mai bejelentését
@solidedge: Nem csak az 1 kulcsos adó miatt szavaztak rájuk, hanem azért mert a Fidesz adta a legtöbb támogatást az elmúlt 10 évben. Lehet köpködni őket,de az MSZP csak elvett az emberektől a Fidesz is de egy minimális juttatás azért mégis adott. Ha 22 ben buknak azt csak maguknak köszönhetik!
Orbán bejelentette: 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak
@Shikari: Az a baj hogy a támogatással amit ad Orbán azzal kilehet törölni a szaros végbelet kb annyira elég Amit a fiatalok nyernek az adómentességből azt Ausztriában adóvisszatérítésből megkapják és keresnek havi minimum 1250 eurót ami 3x több mint amit a magyaroknak adnak ,de tudom hogy többet lehet keresni nekem is több mint a min.bér!Akkor mit ér Orbán az alamizsnával?
Orbán bejelentette: 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak
@Shikari: meg élnek a legtöbben külföldön...persze ezzel nem sokan járnak jól főleg nem a hazánk hiszem a fiatalok külföldön adóznak külföldön lesznek nyugdíjasok. Akik meg most mennének azoknak egyre nehezebb lesz kifizetni a nekik járó pénzt!
Orbán bejelentette: 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak
@csak úgy...: Tudom de ettől a kormánytól sokat ne várj. Akik halomszámra csináljak a gyerekeket azok 10 millió vissza nem térítendő pénzt elektromos eszközöket kapnak a lakásfelújítás is könnyebb, de aki egyedül van és szeretne újítani az nem kap semmit!Persze ennyi támogatás nem volt 2010 előtt és jó fizetést sem kaptak az emberek...
FBI: már száz embert vettek őrizetbe a Capitolium ostroma miatt
Trámplit mikor viszi el az efbíííáj??Már 6 án rács mögé kellett volna zárni, hiszen Ő biztatta erőszakra a csürhe népet!Ha eztet megússza nagy baj van az USA törvényeivel.
Orbán bejelentette: 2022-től jövedelemadó-mentességet kapnak a 25 év alattiak
@Shikari: Nem csak a fiatalokat és a családos embereket kellene támogatni, hanem a középkorú egyedülálló és az idősebb nyugdíjra készülő embereket is!Ők nem kapnak szinte semmit csak azt amiért megdolgoznak !
Blikk: új párt környékén tűnt fel Gődény
Szép politikus lenne ebből a görényből!Még be sem jutott a parlamentbe sőt még az 1% ot sem érte el már elopott 150 milliót!Komolyan ha kormányozna nagyobb bűnöző lenne ,mint Orbán és Gyurcsány együtt véve !
Az élet nagy dolgai: Trump lányának testőrei nem használhatták a házban lévő vécét
@Gazella: mint az apja!Tőle tanulta a bunkó viselkedés!Kaptak sok pénzt, de többet veszítettek,hisz minden gyereke jellemtelen arrogáns bunkó lett.
Bemutatta budai jelöltjeit a Momentum
Ha nem csatlakozott volna a momentum akkor 2022 a leves éve lett volns!Azaz mentek volna a levesbe a többi 0,5% kal együtt!
Reagált a kormánylap: támadják Orbánt a fia kiképzése miatt
Folyamatosan biztosít felvételi lehetőséget, de csak annak aki közel van az elithez a többieknek kikell csengetni a 40 millát!Hiába na jó helyre született a Gazsi gyerek meg a Ráhel meg a többi putris cigány...
Baukó Éva csúnyán leugatta Tóth Gabit: "Aki k*rvának áll..."
Nem csípem ezt a nőt de igaza van!Aki közszereplő az türje kritikát vagy lépjen ki ha nem bírja!Sóbert Nórbii is mindig sír mint egy kurva, ha valaki negatív kommentet ír neki!
Rétvári: fontos, hogy rend és tisztaság legyen Magyarországon
Kezdjék a szarlamenttel ott jó sok fekália található!Ha ott végeztek húzzák le mind a 133 szarkupacot a 120 kilos főcigányszarral együtt és a további minisztereket se hagyják ki és akkor Magyarország is tisztább lesz !
Orbán Viktor fia a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként végzett egy brit elitiskolában
@csipetke: Ez a kölyke évi 37 millió plusz a lakbért kaja pia teljes ellátás mert biztos nem egy kollégiumban lakik ez évente újabb 20=30 millió ,ha az angliai árakat nézzük :( És ez csak az egyik kölyke és csak egy évet számoltam!
700 millió forintot oszt szét a kormány három vidéki vállalat között
Borsod megye valahogy mindig kimarsd. Ha kapunk valamitt akkor mindig vagy a Jabil a Bosch meg a Kazincbarcikai Borsod Chem kapja a milliárdos támogatást!
Gulyás: gyakorlatilag megállapodott kormány az egyik kínai vakcinagyártóval
Csak 79% os hatású??Made in china ez mindig a legrosszabb minőség az egész világon...
Orbán Viktor fia a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként végzett egy brit elitiskolában
Hmm 1,5 millió a papa fizetése akkor jó sokáig kellett gyűjteni hogy az utódja a legjobb képzésen vegyen részt! Vajon a magyar egyetem miért nem volt jó neki??Pedig ez a disznó tudja verni a dagadt mellét,hogy a magyar oktatásnak nincsen párja...
Jelentősen drágult az üzemanyagok ára
1.09 euróért tankoltam dieselt Ausztriában. 1250 a minimálbér...
Az Európai Néppárt az egész Fidesz-frakciót kizárná
Helyes!Takarodj csürhe nem képviseleti a Fidesz a magyarokat már nincs joguk hozzá hogy a magyarok nevében beszéljenek!Remélem most már kiteszik őket a picsába!
TAJ-szám alapján azonosíthatják, kinek jár hamarabb az oltás
És gondolom aki nem dolgozik és nem tud TB t fizetni az kerül a lista legvégére,mindegy hogy egészséges vagy súlyos beteg!Erre megy ki a játék, aki fizet az Megkapja aki nem az dögöljön meg!
Kóbor János Benkő nélkül is folytatná az Omegát
És ki fog játszani helyette?Ez olyan mint a Republicnál mikor Cipő helyett ezt a ripacs Sípost tették be
és Ő énekelt helyette!Már sosem lesz a régi sem a Republic sem a Korál sem az Omega. Le kellene zárni ennek már vége. 2 fontos tagja is meghalt Benkő László és Mihály Tamás Őket senki sem tudja helyettesíteni:(
Orbán Viktor radikális kormánydöntést hirdetett ki – Brutális pénzt önt vidékre
2019 ig ennek a faszszopónak nem volt fontos a vidék csak Budapest Debrecen Győr meg esetleg Szombathely!Már elveszett egy jelentős mennyiségű várost és Budapestet is, így már inkább a vidéki cimboráknak adja a pénzt na meg Kósának és a lölőnek!Az akik valójában a mezőgazdasággal foglalkoznak, azok fognak a legkevesebbet vagy semmit sem kapni!
Mintegy 51 ezer ember oltására elég vakcina érkezik kedden
@Sámannus: És a több 100 ezer vagy millió emberrel
mi lesz aki be akarja magát oltatni ?Ha havonta 70 ezer emberre valót küldenek, akkor idén decemberben is veszélyes marad a vírus!
Érkezik magyarul is az Orbánról szóló film, a "Hallo, Herr Diktator"
@csak úgy...: tudom.Számomra németül hitelesebb,mint magyar szinkronnal ha lesz egyáltalán!Orbánnak biztos nem fog tetszeni az igazság xd
Kásler: eddig lehetnek érvényben a szigorúbb járványügyi intézkedések
@Nessy: Teljesen más!Csak egy példa hogy itt a demokrácia működik!Sebastian Kurz kancellár koalíciós pártjának egy tagjárol kiderült ,hogy korrupt.Lemondott az egész kormány Kurzal együtt még bizalmatlansági indítvány is benyújtották ellenük.A korrupt tagot kirúgták és új szavazást kezdeményeztek,amit végül újra Kurzék nyertek meg. Magyarországon még ilyen soha nem fordult elő na ekkora a különbség a 2 Ország között!!
Kásler: eddig lehetnek érvényben a szigorúbb járványügyi intézkedések
@Nessy: Ez rajtatok múlik hogy marad e a Fidesz vagy sem!Én egy tisztességesebb országba költöztem (Ausztria)! Én már nem fogok sem Orbánra sem Gyurcsányra szavazni ez csak rajtatok múlik hogy ki fog győzni!!Itt Ausztriában 2 millió szavazóval még nem lesz 2/3 os győzelem sőt választási csalás sem jellemző!
Nagy áremelkedés jön a benzinkutakon
Ausztriában 1.09 euróért tankoltam dieselt.A minimálbér 1250...