1. cselekmény, amely során valaki a gépkocsiból kiszállva a nyílt utcán becsmérel, lökdös, vagy más módon, testi erőfölényét fenyegetően hangsúlyozva inzultál és félemít meg nála idősebb és gyengébb fizikumú gyalogosokat, többnyire nőket és nyugdíjasokat "Le se szarjad haver, habonyozásért még senkit nem küldtek a sittre, legfeljebb próbaidőt kaphatsz! " "Mitől véres a kabátod ujja, kisfiam? Á, semmi... csak habonyozni voltunk a haverokkal, mama, oszt' az egyik nyuggernek felrepedt a homloka! " 2. tevékenység, amely során fideszes politikusok kommunikációs tanácsadójukkal konzultálnak "Orbán és Szíjjártó egész délután a miniszterelnöki hivatalban habonyoztak" Eredet [habonyozás < Habony (tulajdonnév) + -oz (igeképző) + -ás (főnévképző)]

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: mariabloghu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
-Kisfiam, miért véres a cipőd?

-Habonyoztunk egy kicsit, oszt az egyik nyugger agresszív volt és lefejelte a cipőmet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@csiroki: nálam a kerítés is habonyból van..:))
coyote3
Mi lenne, ha inkább egymást habonyoznák a majmok???
csiroki
@Pálinkafőző Rézüst: A nem jóját neki! Hát azt hittem kóóóbászbó!!No,majd a tőtő versenyen tőtünk neked új kerítésre valót.Mert azt monta a drága jó vezírümk,hogy nekünk mááá olyan jól megy a nagy sikerektűűű,hogy el is rugaszkodhatuk. No azééééééé! Ja,erröl jut a buksimba,hogy a székely /úgyis ez most a sikk/ megy a szénásstekére hazafelé,tetejében űl a hitves öregecskedő menyecskéje.Jön a vihar,fregeteg kerekedik,lecsap a villám és agyonüté az egyik ökröt.No! Mondja a székely,és hajt tovább.jön a második villám,megy a második ökör.Mondja a székely az égre nézve,nooo!Beeáll elöre és ö húz tovább. Harmadik villám és oda az aszony.Megáll a székely és újból az égre néz oszt mondá, no azéééé!!
adsl70
jó én benne vagyok nyelvet is kell formálni ha már van ilyen országokra ható disz pinty..
Január
@Pilóta: Miért emlegeted Abonyt, Habonnyal egy lapon? - sértés az abonyiakra.
Szvetlana
@adsl70: A habonyozás a damuzás enyhébb, de gusztustalanabb formája:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.