Azok is többet kaphatnak, akiket kényszermunkára vagy munkatáborba vittek – döntött a kormány. Visszamenőleg január 1-től több pénzt kaphatnak azok, akiket annak idején 56-os tevékenységük miatt bebörtönöztek; 1945. január 1. és 1953. december 31. között munkatáborba vagy 1944. október 1 után a Szovjetunióba kényszermunkára hurcoltak. A kormány az egyes, tartós időtartamú szabadságelvonást elszenvedettek részére járó juttatásról szóló, 2000 végén alkotott kormányrendeletet módosította. A juttatás - ahogy korábban is - azoknak jár, akik elérték az öregségi nyugdíjkorhatárt vagy rokkantak és nem voltak hivatásos tagjai az államvédelmi szerveknek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
És MI mikor kapunk valami féle kártérítést, kárpótlást vagy bárminek is lehet nevezni a jenlegi prosti politikusok miatt!!??
bakegya
@vukkocska: a badacsonyi főborász is nyomorog,megaztán a székház is kevés a családnak!
excep
szerintem vittnert nem lett volna szabad kiengedni rohadtul kiváncsi lennék hogy az a korlátolt nő mi a francot csinált 56ban szerintem véletlen arra járt és belekeverték
vukkocska
@excep: bandázott, de kőkeményen, 16 évesen.
@bakegya: gyűjtsél neki légyszí..
talánegyszer
Biztos sokat fizettek nyugdíjjárulékot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.