Új különadó bevezetésére készül a kormány, derül ki a február végén publikussá váló meteorológiai törvény tervezetéből. A 0,5%-os reklámbevétel-arányos adó meglehetősen nagy tehernek tűnik, ráadásul független attól, hogy közöl-e egy médium időjárási híreket, vagy sem. Ennek fényében az indoklás különösen érdekes - írja a portfolio.hu.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Mivel a média nagy hatalom, fizessen nagyságához mérten adót is, sms- ekkel úgyis betudja szedni, az X faktoron, meg a többi silányságon.
szepwilly
@keresztapa: en meg tovabb fokoznam,ha jo idöt josolnak,fizessenek többet,hisz örömet szereznek!
Rossz idö eseten pedig kevesebbet!
leszúrt rittberger
@keresztapa: De okos vagy te, nagyhatalom... Csak épp az összes újság, internetes lap a kihalás szélén áll, amelyik még nem zárt be vagy nem rúgta ki a fele szerkesztőséget... Amit kérnek 0,5% az kb. pont a teljes nyereségük. Majd olvasod az MTI időjárását akkor, "minden nagyon szép, minden nagyon jó".
keresztapa
@szepwilly: Köszi a fokozást, nagyon jó!
keresztapa
@leszúrt rittberger: Ezt a média állítja, semmi köze az én okosságomhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.