A választóknak megígért átfogó átalakítási tervek jelentős része mára teljesült - mondta kedden Londonban Kumin Ferenc. A nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár a londoni magyar nagykövetségen brit és magyar újságíróknak tartott előadást Magyarország helyzetéről. Kumin Ferenc hangsúlyozta azt is, hogy a kormányt semmilyen közös vonás nem fűzi a Jobbikhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bagira
"A választóknak megígért átfogó átalakítási tervek jelentős része mára teljesült"

???

Mi az ami teljesült! Kérem valaki tételesen sorolja már fel! Igaz, már három éve nem hittem el azt se amit kérdeznek, de most még bele hazudnak a képembe is? Lehet, hogy tényleg olyan rohadt jól élek, csak még nem vettem volna észre?
sport50
@bagira: tévedsz!teljesítették!!!ezek voltak a tervek,hogy a pártkatonákat minden hová betegyék,földhöz juttassák az övéiket,emeljék a saját pénzüket,a gazdagokon segítsenek,szép lassan megszüntessék a demokráciát,stb.!!
bagira
@sport50: Tényleg tévedtem. Igazad van, csak minket felejtettek el tájékoztatni (habár én gondoltam, bár ne lett volna igazam). Igaz, ha megteszik csak a vak vérfideszesek szavaztak volna rájuk, és az "érdekeltek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.