Magyarország bruttó hazai terméke 2012 negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az adat megegyezik a gyorsbecsléssel. Az információ, kommunikáció, valamint a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás nemzetgazdasági ág teljesítménye növekedett. A visszaesést alapvetően a mezőgazdaság és az ipar teljesítménycsökkenése okozta. A gazdaság teljesítménye 2012-ben 1,7 százalékkal csökkent. Tavaly a bruttó hazai termék értéke folyó áron 28 276 milliárd forint, egy főre vetítve 2 millió 844 ezer forint volt.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Hiába írjuk mi tudjuk, Nekik meg ez a sikertörténet.
Matolcsy a bankokat is bedönti a nyár derekára.
Dr. Felipe
Kik ezek az osztályidegen, nehezen definiálható alakok akik ilyet merészelnek állítani? Mikor a fényességes megmondta hogy Magyarország jobban teljesít, na de miben is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.