Botka László, szeged szocialista polgármestere szövetséget kínál „minden az Orbán-rezsimet leváltani akaró demokratikusan gondolkodó magyar választópolgárnak, legyen akár baloldali, akár liberális, mérsékelten konzervatív, szakmaiságában sértett szakember, vagy demokratikus érzelmében sértett demokrata.”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Botkát nem sikerült a Fidesznek kirúgni pedig ugyancsak fenték rá a fogukat.
coni
Botka nagyon népszerű Szegeden és az országban egyaránt. Kilóg a politikusok sorából, ugyanis korrekt. Az össznemzeti Fidesz ellenes összefogást akadályozza, hogy az MSZP-n belül hatalmi harc folyik. Egy részének nem tetszik a Bajnai féle ügynök+pártfinanszírozás+közbeszerzési törvény mert rontja az üzletüket. Szerintem Botka is szeretné ha az összefogásra koncentrálnának a hatalmi harcok helyett.
kengyefuto
@coni: Minden pártban folyik kisebb nagyobb belharc! Enélkül nem születnek egészséges kompromisszumok!Ebben az évben létre fog jönni a kívánt összefogás,mert az ország léte forog kockán.Ez törvényszerű!! És az együttműködéshez meg fog teremtődni a szükséges feltétel.Mert kell!!Az ország talpra lesz állítva,az orban rezsim el lesz számoltatva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.