"Európa aggódva nézi a magyarországi fejleményeket, ahogy a Fidesz-kormány eltorzítja a demokráciát, korlátozza a szabadságjogokat és az igazságszolgáltatás függetlenségét" - hangsúlyozta dr. Gurmai Zita európai parlamenti képviselő pénteken, Budapesten, az Európai Szocialisták Pártja (ESZP) aktivistáinak nemzetközi fórumán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Biztos még nem hallották amikor Orbán azt nyilatkozta , hogy az uniós államok is értékelik a reform politikáját. Ééééés! Nem kell sok idő amikor a többi ország is átveszi Magyarország újításait...
kengyefuto
@miazavalami: Mert ugye MO.a demokrácia és az alkotmányosság etalonja!Minket csak követhetnek,és jelenthetnek nekünk!
kkalman
Mi, akik itt élünk, még nagyobb aggodalommal nézzük a magyar helyzetet.
A szegénység 14%-os arányát én azért megkérdőjelezem kedves Gurmai Zita. Nagyon szerényen, és nagyon alaphangon tetszett megközelíteni ezt a kérdést. Kicsit bátrabban van az a duplája is, de még lehet, hogy az a szám is kevés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.