A Demokratikus Koalíció képviselői önkényuralom feliratú drapériát tartottak fel az ülésteremben Orbán Viktor parlamenti felszólalása közben. Az MSZP ugyanekkor távol maradt az ülésteremből, a szocialisták asztalán csak egy-egy felkiáltójel díszelgett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Képzelem, Viktor mennyire elszégyellte magát!
vukkocska
@Zsuga: annyira, hogy hálát ad a jóistennek, hogy tavaly október 23-a után az idén sem kell jelen lennie a március 15-ei ünnepségen, ami hazánk két legnagyobb ünnepe - szerinte, ezt hangoztatja. Szerintem ő intézte el Barossoval, hogy ne kelljen jelen lennie. :) EGyébként meg megodobbant a szívem. Azt hittem, Bajnai a Gyurcsányt teljesen kirekesztette. Azért mégis hallani róla. Ugyan nem azt csinálta, ami a címben van, de teljesen mindegy. Jól van, nem kapta el az influenzát sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.