Veres Dávid magyar állampolgár, aki nem tett más egyebet, mint leült az íróasztala elé, és a webkamerájába mondta a véleményét, az országról, az alkotmányozásról és a miniszterelnökről.

Hogy megtisztelné, ha nem venné a szájára többet, „magyar nép” címszó alatt, ne beszéljen a nevében, ne tegye rá tettei súlyát. Mivel nem bírja el. Mivel neki Veres Dávidnak semmi köze sincs ezekhez a módszerekhez, ezekhez az eszmékhez. Veres Dávid, nem újságíró, nem blogger, nem közszereplő. Egy db magyar állampolgár, akinek a véleményét immár százezrek látták és hallották. Webkamerára a nyilvánosságtól.

Erős, életrevaló gyerek, ravasz és gyors, rendkívül intelligens, aki képes az összes többi felé kerekedni. Az internet egy másik oldala, nem a kormányzati üzenetrögzítő, hanem az érintetlen, megfoghatatlan, kikezdhetetlen közösségi média. Ahol az egyszemélyes médiumok, alkotnak egy valóban terebélyes nagyszájú családot. Egy olyan családot, amiről alkotmány nem rendelkezhet. Nincs menekvés előlük. Lecsapnak az igazságtalanságra, mocsokra és szennyre.

A folytatás Horváth Dorka blogján olvasható >>>

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jameska
Veres Dávid olyan, mint én. Magyar állampolgár, aki nem szereti Orbán VIktort.
jameska
@Horizont: Sem Gy. sem B. nem volt kebelbarátom. Bármit tettek, nem tudtak annyi utálatot és ellenérzést feléleszteni bennem, mint a "sikertörténet" törpe.
horvathdorka
@hallgatag: hogy mond vagy írd le a véleményed, mert különben más fogja elmondani helyetted. És az nem olyan lesz.
horvathdorka
@hallgatag: ja bocs. neked? inkabb semmirol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.