Jóváírja ügyfeleink belföldi hívás és sms költségeit a katasztrófa sújtotta térségekben a Telenor az ítéletídő miatt - közölte a cég.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsuga
Azt már jól elqrták! Kicsit későn jöttek rá, hogy annak - az egyébként nem túl hasznos - felkérésnek az elutasítása nem túl jó reklám volt rájuk nézve.
QQCSI
"A tárcavezető köszönetet mondott ugyanakkor az információt "szívességből" továbbító szolgáltatóknak, akik reményei szerint nem számlázzák majd ki az államnak az üzenetek költségét."
Viszont nem dobtak ki fölöslegesen egy csomó pénzt az ablakon a BM-féle baromságok továbbítása miatt. Én rendkívül elégedett vagyok a Telenor-ral, ezért csak helyeselni tudom, hogy nem szórta a pénzem fölöslegesen, hisz előbb-utóbb velem, veled, velünk fizettetnék meg az agyament SMS-ek árát!
kedwes
Köszönjük, azt is, hogy az SMS birkaságot sem küldték tovább!
Dr.luigilongo60
A vicc az egészben, hogy az együgyü sms-el senki nem foglalkozott volna, ha közben szervezetten ,gyorsan zajlott volna a mentés de annak valódi megkezdésével minimum 12 órát késtek, a megelőzésével meg 24-et.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.