Az állam mától nem moshatja a kezét, ha a katasztrófavédelem területén nem zajlik valami megfelelően – mondta Orbán Viktor alig több, mint egy éve 2012. január 2-án.„A katasztrófavédelem a magyar állam egyik legjobban működő és legfegyelmezettebb szervezete, furcsán hangzik, de valódi sikerágazat. Önök is tudják, hogy mi, akik itt akarjuk leélni az életünket, biztonságosabb országot szeretnénk. A jövőben a magyar emberek biztonsága három pillérre épül. Az első az erős állami pillér; világos felelősségi körök, hatékony reagálás vészhelyzetekben. Az árvizek és a vörösiszap-katasztrófa is elkerülhető lett volna, ha létezett volna akkor egységes katasztrófavédelem. A védelmi feladatok átkerülnek a megyei kormánybiztosokhoz, akiknek egyik helyettese mindenhol a megyei katasztrófavédelmi vezető lesz. Az állam mától fogva nem moshatja a kezét, ha a katasztrófahelyzetben nem működik megfelelően” – mondta tavaly Orbán Viktor, az új katasztrófavédelmi törvény hatályba lépése után.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
„A katasztrófavédelem a magyar állam egyik legjobban működő és legfegyelmezettebb szervezete, furcsán hangzik, de valódi sikerágazat."
Orbán Viktor 2012. január 2.
Sede
Lassan írom, hogy mindenki értse:
H A Z U D I K.
Zsuga
Akkor most imádkozhatnak, hogy ne jöjjön egy kiadós kis árvíz ismét az ő irányításuk alatt! Ha mégis, akkor szerezzenek be addigra megfelelő mennyiségű itatós papírt, mert ismét lebőgnek.
kedwes
Így van! "Az állam a felelős az első helyen!" Mikor fogja, meg is érteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.