Bevetik a Hunor Hivatásos Katasztrófavédelmi Mentőszervezetet a rendkívüli időjárás okozta áramellátási zavarok gyorsabb helyreállítása érdekében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője vasárnap este az MTI-vel.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Már épp ideje! Van ahol harmadik napja nem tudnak fűteni sem , mert nincs áram! Gyalázat hogy eddig is vártak? Ahol kisgyerek van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Kutyafüle: Ide azt nem mondanak! :-) De az már tényleg röhej , hogy harmadik napja nincs áram sok Szabolcsi faluban , és most vakaróznak! Aki tudott már amúgy is rokonoknál van , mert ha ezekre várnak akkor befagynak a házba!
Kutyafüle
@miazavalami: 21.06 kor cikk, az ÉMÁSZ helyreállította az áramellátást. Talán, bízzunk benne. 3 nap alatt meg lehet fagyni:((
miazavalami
@Kutyafüle: Az lehet, de egy kicsit ez elgondolkodtató. 4 éve hatalmas jégverés és vihar volt. Akkor 4 napig nem volt áramunk. Képzeld el nyáron a legnagyobb hőségben , hűtő és fagyasztó nélkül... Tudod mit válaszoltak az eonnál? El vannak öregedve a vezetékek és a tartóoszlopok! Kérdezem én a számlában benne van mindenféle díj. Akkor miért nem cserélik ki az elöregedett részeket?
Kutyafüle
@miazavalami: Na ez az látod, hiszen mindenféle költséget ránkvernek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.