Érdeklődésünket azzal utasította el, hogy az a magánéletében való turkálás, s ha a jövőben is előfordul, „zaklatásként fogom értékelni, és jogi útra terelem az ügyet”. Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere ismét gyarapodott: építőipari cége felvásárolta a korábban Femol 97 Kft. néven ismert, másfél éve R-Kord néven futó vállalkozást. Ez annak a Molnár Csabának az egykori cége, aki Orbán Viktor első miniszterelnöksége idején a felcsúti labdarúgás környékén bábáskodott. Cégvezetővé pedig a december 31-ével leköszönt felcsúti jegyzőt, Petrin Lászlót tette meg, aki két évig az öt településből álló körjegyzőség – köztük Alcsútdoboz – ­ügyeiért is felelt. Petrint ez év január 1-jétől a Bicskei Járási Hivatal élére nevezték ki, ahonnan március 1-jével távozott.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Mit is írt ezekről Ady??
"Magyarország dús ország volt,
Van termése, kincse, vadja,
De amit a bús nép szerzett,
Víg uraság zsebre rakja."
És nem csak Alcsuton, hanem szerte az országba!!
:-(
vukkocska
@marlin: Azt olvastam, hogy van termése, kincse, VAJDA. :) Hát az van. És nem csak a felcsúti polgármester, hanem a felcsúti maradona vajda is jól gyarapodott.
kedwes
Mi a probléma? Az út ki van kövezve, a Főváros polgármesterének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.