A hvg.hu csíkszeredai források segítségével rátalált arra a férfira, aki valójában beszállt Orbán autójába.

Mint írják, annyi biztos: Cs. Hunor csíkszeredai, Orbán kocsijába barátnőjével és nem egy másik lánnyal szállt be, a Waberer'snél dolgozik kamionosként Romániában, és egy cseppet sem szálasista, legalábbis ennek nyomát nem találták  a férfi adatlapján. Mint ahogy politikai témákra sem bukkantak ott.

A Cink.hu korábban azt írta: "Linkelni nem fogom az oldalát, mert nem közszereplő, plusz 100 százalékig biztos sem vagyok abban, hogy ő az, de levélíróinkhoz hasonlóan a fél magyar internet B.K. kápolnárfalui munkanélküliként azonosította a Székely Utast, a csaját meg B.K. fodrász-manikűrösként. Miközben partnereként M.T. van megjelölve. A szálasista vonal onnan jön, hogy a falára kitett székely zászlót a Szálasi Ferenc Tiszteletére nevű oldalról osztotta meg. Mondjuk egyetlen további hungarista posztot vagy lájkolt oldalt sem találtam a falán".

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ez aztán a sz@rkeverés egytemi szinten...az ilyet régen a pártföiskolán tanitották...
Hogy mire jó, ugye az internet ??? a Waberer-kamion mellett csak ugy elmentek, és visszagyalogoltak...Nem tudom, ´vezíííííír mit szólt volna a fent emlitett zászló láttán...
Erdélyiek ??? Elhozta a barátnöjét is...vajon szerepelt-e a menetlevélen ???
Lehet hogy emiatt ez volt az utólsó munkanapja a cégnél ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
@vukkocska: Igy igaz, magyar par nem piros aranyat vesz, hanem kolbászt...és igy kezdte volna a beszélgetést : Bazd meg, de jó, hogy pont most erre jártok...!!! :))
human
@ződegér: Csak a tisztesség kedvéért, azt mondta, hogy a 2. kamion az. Azt én sem értettem, hogy miért kellett annyira túlmenni, de nem akarok szőrszálhasogató lenni.
Lélektól lélekig
Kisegitették a fagyoskodó gyaloglókat !
Mi a rossz ebben ???
kukac50
Akkor segített volna Orbán ha lapátot fog és valaki autója elől ellapátolja a havat.
világlátó
Ez már mindennek a teteje. Ilyen a világon nincs csak itt nálunk. Ezt az ócska, silány, és gyalázatos, hírnek nem nevezhető, média burleszket tisztességes, magára egy kicsit is adó újságíró nem adja ki a kezéből. A legaljasabb újságíró paparazzik csinálnak csak ilyet.Persze ha van megbízó, az egészen más. Csak ebben az esetben valamennyien az előbbi minősítés alá tartoznak.
rbela
Nem értem, hogy mi van ebben, hogy beszállt a kocsiba? Miért kell ebből ügyet csinálni, ez egy dolog, szóra ill. irásra sem érdemes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.