Szombaton Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter személyesen is tájékozódott az elmúlt napok rendkívüli időjárása következtében kialakult helyzetről, amit a kormány.hu videósa meg is örökített.

Megvan kit vett fel Orbán Viktor >>>

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Rákosi elvtárs megtekinti a búzamezőket.
Rákosi elvtárs meglátogatja a Putyilov traktorgyárat.
Rákosi elvtárs a beszédeivel állította meg a Tisza áradását...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Csak kövessétek a pálya vonalán mindkét oldal aránytalanságait.FOLYAMATOSAN HALADÓ JÁRMŰFORGALMAT ÉS A BEHORDOTT OLDALON VÉGIG KIIRTOTT VÉDŐ ERDŐSÁVOK HIÁNYÁT.
A fél dunántúlt jártam be és fotóztuk végig a kiirtott növényzet sokaságát,és ennek következtében a több helyütt,a 2,de néhelyen,somogyban pl még a 3,5 m magas befúvások magassága sem ritka.
Egész dombhátakról engedték tarra vágni az erdősávokat! A BALATONFELVIDÉK SZÁRAZ FENSÍKJAIN UGYANEBBE AZ IRÁNYBA TART A TERMÉSZET IRTÓHADJÁRAT.oRSZÁGOS SZÉLCSATORNÁN DOLGOZNAK A PRIVATIZÁLT ERDŐK TULAJDONOSAI ÉS RÁSEGÍTŐ SZEMÉLYZETÜK!
arbiter
arbiter megtekintette miként tekintette meg orbán viktor a havat
arbiter bosszús lett
arbiter bemutatott a lakásában
arbiter szokott bocsánatot kérni, mert sokszor meggondolatlanul mond-, tesz bizonyos dolgokat, de ez eseteben nem fog, sőt!
arbiter újra bemutatott a lakásában a félreértések elkerülése végett
coyote3
Én azért, tettem volna ebbe a propaganda filmebe egy olyan részt is, amin nemzetünk nagy vezére kitol a rókaképűvel egy kocsit az árokból... Hányinger és borzalmasan dilettáns egy film :I
herczeg0210
Jól jön ez még a kEDVES vEZETŐNEK, meglátjátok a kampány idején! Már az nap este megmondta: "kimentetTÜNK, megmentetTÜNK, kihozTUNK a hó fogságából stb. stb. A Nemzet megmentője lesz meglátjátok! Pedig itthon sem volt, páva/kard/táncot lejtett Brüsszelben, az fontosabb volt mint a Nemzet Ünnepe, nEKI...
lemma
Ez megint olyan vörös propaganda stílus - a cikk írója is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.