Hétfőn ismét bíróság elé kellett állnia Bándy Kata gyilkosának. Tanúkat hallgattak meg, majd előkerültek a biztonsági kamerák felvételei is, melyek a szórakozóhelyen készült képeket és a lány hazaútját is rögzítették a tragikus éjszakán – írta a Hír24. Az első felvételeken a sörözőbe érkező Bándy Kata és ismerősei voltak láthatók, majd a fiatal nő távozása. Azokat a felvételeket is lejátszották, amelyeken a hazafelé tartó Bándy Katát örökítették meg a kamerák. Az első még a Kórház téren, az utolsó a Színház tér közelében, hajnali negyed három után pár perccel. Végül a P. Lászlóról készült felvételeket is levetítették. A férfi bement egy benzinkútra és cigarettát vett. A bama.hu azt írja, ezeken az látszott, hogy a folyamatosan telefonáló P. László távozóban jobbra fordult a Magtár utca felé. Ez ellentétes azzal az állításával, hogy a benzinkútról visszatért Bándy Katához a játszótérre.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jameska
@vukkocska: Egyet értek minden szavaddal. Én sem engedtem volna nyilvánosságra hozni.
töky
Kötelet a tetű állatnak... És én leszarnám a New York-i egyezményt is az ilyen esetekben.
supernem
Csak azért regisztráltam be, hogy a tiltakozásomat kifejezzem a video nyilvánossá tétele miatt! Felháborító, hogy egy ilyen gyalázatos eseményt használnak fel arra, hogy a látogatottságot növeljék. Más, ha hírként beszámolnak egy ilyen felháborító rémtettről, de ez már messze túlmegy a kegyeletsértésen! A hozzátartozók, barátok érzéseit, gyászát mindenki magasból...?
Ha hozzátartozó lennék, egészen biztosan jogászhoz fordulnék!
percsi
@supernem: Nagyon megrázó, szomorú, hogy az ilyen tetűket védi a törvény.

Szerintem a hozzátartozótól engedélyt kértek, aki azért engedélyezte, hogy a fiatal nőket nagyobb óvatosságra intse. Ne menjenek el idegennel a szórakozóhelyről és a baráti társaság is jobban figyeljen rájuk.
Jobban átérezhető az a veszély, ami leselkedik rájuk, ha egyedül mászkálnak éjjel az utcán.
supernem
Ha így, van, ahogy írod, akkor persze OK.
Mindenesetre egy ártatlan áldozat utolsó perceit nézni ettől eltekintve is elég sokkoló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.