Életveszélyt okozó testi sértés alapos gyanúja miatt indult eljárás egy idős turai férfi ellen, aki családi házukban mellkason szúrta a nevelt fiát szerda hajnalban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea közlése szerint a 69 éves L. Béla kihallgatását kora délután befejezték, de tartalmáról a rendőrség egyelőre nem nyilatkozik.

A Gödöllői Rendőrkapitányság ügyeletére szerda hajnalban érkezett bejelentés a szurkálásról. Az eddigi adatok szerint L. Béla és nevelt fia, a 42 éves P. Attila édesanyja jelenlétében szóváltásba keveredett egymással, majd P. Attila késsel megfenyegette az idős férfit, aki erre egy konyhakéssel mellkason szúrta. A sértettet a mentők kórházba szállították - tette hozzá.

L. Bélát a helyszínen elfogták, majd kihallgatták, de hogy bevallotta-e a tettét, arról Beluzsárné Belicza Andrea nem kívánt nyilatkozni.

A férfi ellen - szabadlábon hagyása mellett - a PMRFK vizsgálati osztálya életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - mondta a szóvivő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.