A vihar ismét gondokat okoz az áramellátásban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, jelenleg is dolgoznak a hibák kijavításán - közölte honlapján az E. ON Zrt. pénteken. A térségi védelmi bizottság tájékoztatása szerint tizenhat település 11 420 fogyasztói helyén akadozik a szolgáltatás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ha ezek a gondok miden naposak lesznek, az államnak el kellene gondolkodnia, hogyan lehet házilagosan csökkenteni a károkat. Igen, mert nem csak az áramszolgáltató szolgáltathat áramot. Egyéb úton is elő lehet állítani az elektromos energiát, és ráadásul házilagosan.
Csak nagyon kellene az állam segítsége különféle támogatások formájában, mint ahogy teszik ezt Európa nyugati felén.
Ehhez pedig egy jól átgondolt energetikai rendszert kellene felállítani, ami már a szakértelmet is feltételezné, mert kevés hozzá a politikusi véna.

Nem lenne felesleges, ha egy kicsit szétnéznének a világban, - pl. Vaillant- Honda által kifejlesztett áramtermelő kombi - és a különböző rendszerekkel még az ország által kibocsátott széndioxidot is lehetne csökkenteni, ami bizony előírás a Eu. által a tagállamok részére.
IAR892Q407
Az nem jó. Konkurencia...

Már évekkel ezelőtt Hegyeshalomtól 2 kilóméterre nyugatra több szélerőmű volt mint kukoricaszár. Az országhatártól keletre - ugyan ott mindenféle mondvacsinált dolgokkal harcoltak ellenük.

Hangos, nem tudják átvenni a termelt energiát, kapacitáshiány, megbízhatatlan, megzavarja a varjakat stb...

Amíg az állam milliárdokat szed be mindenféle adók és díjak által az áram árában addig ott tartanak be az ilyen kezdeményezéseknek ahol tudnak.
QQCSI
@Január: :)
És nem kellene benn hagyni az eus pénzeket, hanem ilyesmire kellene felhasználni!
QQCSI
Az észak-keleti országrészben élőket szívből sajnálom. Nincs elég bajuk a munkanélküliséggel,
mostanában az időjárás is betesz nekik...:(
Sede
Orbánék hamarosan visszavásároltatják az áramszolgáltatást is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.