A Fidesz módszerei nem változnak soha. Felfokozott hangulatban folyik a Dunakeszi időközi választás finise. Lakossági bejelentés érkezett az MSZP helyi aktivistáihoz, miszerint Dunakeszi-Alsó városrészben ismeretlen fiatalok az MSZP vasárnapi választásán induló Feketéné dr. Miczki Melindát pocskondiázó, személyét lejárató rágalmazásokat tartalmazó szórólapokat dobálnak be a postaládákba.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A Fidesz aljassága nem ismer határokat, kíváncsian várjuk a fejleményeket és persze a méltó büntetést, vagy ne legyek naív?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.luigilongo60
A Fidesz aljassága nem ismer határokat, kíváncsian várjuk a fejleményeket és persze a méltó büntetést, vagy ne legyek naív?
dr. prédikátor
@Dr.luigilongo60: Lajosom, Lajosom! elfeledkezel a 2/3 ról. Ezeket a tetveket mindenre felhatalmazza a 2/3.Akkor is csalnak hazudnak ha semmit se csinálnak!!!
csegala
Mindig azt harsogják, hogy óriási a támogatottságuk. Akkor miért fikázzák Dunakeszin az Mszp-t? Hiszen szerintük lassan már nem 2/3, hanem 3/2 akik rájuk szavaznának. Akkor miért zavarja őket az a pár ellenzékre szavazó? Narancsosaim! Csak nem féltek egy ici-picit?
A Tündik bündije
Csak fele annyi energiát kellene fektetni a az ország élhetőbbé tételére, mint a mocskolódásra, és máris haladnának a dolgok, de persze a fityma az ilyet hírből sem ismeri...
Megjegyzem jót nevettem a "soha nem volt szükségünk tisztességtelen módszerekre" kezdetű mondókán, ha végiggondolom a megerőszakolni akart választási törvényt, a választói körzetek különös átrajzolását, meg a külhonban borítékolni szándékozott szavazatokat.
nahát
Mindenki azt kapja amit megérdemel! Mégis mit vártak a maszoposok? Mocskolódásért magasztalást?
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: egy kicsit bővebben, mit mocskolódtak Dunakeszin?? :)))
Dr. Felipe
@nahát: Látom ma is ide böffentettél valamit. Nem az MSZP mocskolja a fideSS t te szerencsétlen hanem fordítva. A fideSS mocskolja az MSZP t.
soljanka
"A Fidesznek soha nem volt szüksége tisztességtelen módszerekre" :)
tűzróka0919
@soljanka: A fidesz sohasem tudott tisztességes módszereket használni !!! Lsd . kubászov lista ! De mit keres a helyi rendőrség és pógárőrség logója a fidesz választási kampány plakátján ? És mit keres a vezérrendőr a kampány ülésen ?
tűzróka0919
@nahát: Ne csak olvass ! Érts is !! Szörnyű vagy fidesz elvtárs :)
tűzróka0919
@soljanka: Ez nagyon durva még a fidesztől is . ÁÁ nem is tudok hozzászólni . Ezeknek minden jogtalan csalás, amit nem ők csinálnak .
kukac50
A Fidesz mást sem tud csak mocskolódni! Ha a mocskolódás helyett az ország helyzetére koncentrálnának,azzal jobb hatást érnének el. Félnek a nagy bukástól! Ha nem félnének akkor nem is lenne szükségük mocskolódásra.
Azok a fiatalok akik dobálták a postaládákba mocskolódó újságot azok meg agy mosottak!
Dr.luigilongo60
@kukac50: Ráadásul az országos médiák mélyen hallgatnak a dologról, ez a legundorítóbb.
Aki nem netezik, nem is tudja.
nahát
@Pálinkafőző Rézüst: szerinted ott az emberek elszigetelődve élnek az országos politikától? Aki egy ilyen lejáratott pártpárt színeiben indul az nem csak a szimpatizánsait nyeri el!
@tűzróka0919: a maszop listáról megfeledkeztél!
A bajnai-féle lista most készül- persze egy libajnaistának ez nem szúrja a szemét
@Dr. Felipe: te egy elvakult maszopos vagy! A régi pártkönyv is megvan még?Mégis a filmjük miről szólt, vagy bármely maszop nyilatkozat ?
spu00
@kukac50: Ha igaz, elítélendő, de ki igazolta, hogy Fidesz által küldött emberek, a szövegből , csak az vehető ki, hogy az inkriminált hölgy férje mondta ezt. Különben ki nyerte a választást ?Hallott valaki az országban hasonló esetről ? mert tudomásom szerint még ilyen nem volt, de az ellenkezője igen.
QQCSI
@nahát: Szentendre, Dunakeszi...10 emberből 6-7 nem tartotta fontosnak, hogy elmenjen szavazni. Ez bizony bukta. Az emberek teljesen elkeseredettek, nem remélik, hogy jobb lesz,
bárkire is szavaznak. De ezt csak úgy mondom, nem tudhat mindenki a sorok között olvasni.
spu00
@spu00: Most olvastam, hogy majd négyszeres többséggel nyert a Fideszes jelölt az mszp-vel szemben, nem gondolom, hogy ilyen elfogadottsággal, még aljaskodni is kellene, valahogy az mszp így akar magyarázkodni. Nagyon aljas játék, de egy ilyen vesztestől minden elvárható.Ez nem vezet sehová, ez előre vetíti a további vereségeket.
kerék
Hát persze, fideSStől nem várni mást. Nekem az tetszett a legjobban, mikor cigányokat szállítottak faluról falura szavazni. Ki tudja itt nem-e játszották be.
A Tündik bündije
@nahát: Hm, a szavazásra jogosult lakosság 1/3-a ment el szavazni, és ennek is kb. a fele voksolt a fideszes jelöltre. Akárhogy számolom, ez a szavazásra jogosultak durván 17-%-a. Erre nem vágnék fel annyira, mert ez országos szinten igencsak vérszegény lenne a múltkor emlegetett "jövőre talán 3/4-es győzelem is lesz" álomképhez.
tűzróka0919
@nahát: 22:38 Tudod azért van némi különbség lista és "lista közt . A Bajnai lista ismerteti veled, hogy milyen módon használja fel az adataidat ha feliratkozol az Együtt 2014 pártolói listára . Viszont a te aljas fideszes cimboráid a én tudtom nélkül listáztak . Egyszerűen a mocskos gazemberek ellopták az adataimat . Méghozzá törvénytelen módon . Amúgy sz@rok kubászov elvtársra mert énfelőlem úgy listáz ahogy akar . Attól én még Bajnai úrra szavazok . Oszt bekaphatja a trottyesz tövig ! Erről a libás ügyről mesélj már nekem bővebben . Hogy is volt az ? Mert úgy látom ott ragadtál a múltban . No meg meséljél már az orr báni szőlőről is .
nahát
@A Tündik bündije: akkor vegyik a statisztikát a maszop oldalórol ,rájuk szavazott szavazásra jogosultak durván 7% a e14-re meg 2%?
Erre tényleg ne legyél büszke.
nahát
@tűzróka0919: van rá bizonyíték, vagy csak szokásos rágalmazás a baloldaltól? Te meg csak szajkózod amit hallottál!
nahát
Erről az egészről nekem a kukagyújtogatós /robbantós szdsz-es eset jut eszembe. A végén kiderült hogy az " áldozat" szervezte az egészet!
Mobil123
@tűzróka0919: A szőlőből bor lesz amitől folyamatosan be van rúgva a vezírkar.
(itt esik a hó!!)
tűzróka0919
@nahát: kubászovra ? Kettőnk között van egy óriási különbség . Én először utána olvasok a dolgoknak , majd aszerint írok véleményt . Neked viszont halvány lila fingod sincs az egész politikáról . Írásaid alapján arra a következtetésre jutottam , hogy neked elég ha a szösziszivem szenátorasszony nyilatkozataiból "okosodol" . A feltett kérdéseimre miért nem válaszolsz ? Egyszerű a válasz : Mert nem tudsz te semmit semmilyen témáról . Csak fújod itt a vezíred nótáját . Amúgy meg kevés vagy mint szódavízben a szögletes buborék :)) .
tűzróka0919
@Mobil123: Szia . Nálunk nagy a szél meg Qvára hideg van . Bár csak részegek lennének ! Kijózanodni még kilehet :) Sajnos a vezírkarnál szellemi alultápláltság tünetei észlelhetők :( és ez szomorúúúúú .
fefe0741
@nahát: Akármit szedsz ,állj át másra..
Mobil123
@tűzróka0919: De én tudok olyan piásról, aki soha nem józanodik ki , mert folyamatosan ráiszik az előző napra:-)))
Az hogy a vezírkar meg szellemi alultáplált, hát ezt eddig is tudtuk, és érezzük nap min nap.:-(
Mobil123
@fefe0741: Mire gondoltál ?:-))) (viagrára?:-D)
fefe0741
@Mobil123: Nem feltétlenül.A kékcsoda nem segít az elmeállapotán
Mobil123
@fefe0741: Mé a vérbőség nem lekerül??
fefe0741
@Mobil123: Képzeld el ha semmi sem jut az"agyába",akkor mit fírkál...
Mobil123
@fefe0741: Ne tedd ezt velem, mert vizuális vagyok:-DDDDDD
fefe0741
@Mobil123: Visszavonom.Nem akartalak ijesztgetni
kukac50
@Dr.luigilongo60: Fidesz sikerekről beszélnek a TV-ben.
Pedig több a független siker.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.