A Magyarországi Szociáldemokrata Párt ügyvezető elnöke szerint a kormánypártok számára minden feltétel adott egy sikeres előrehozott választás megrendezésére, ezért arra kéri az MSZP elnökét, hogy alakítson egy új munkacsoportot a „Szövetség a változásért” tárgyalássorozat keretén belül.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Kizárt dolog. Sose dobnák el a "történelmi" kétharmadot időnap előtt.
Sede
Ugyan miért készülnének előrehozott választásra?
Ezt a harmatgyenge "ellenzéket" jövő tavasszal is simán legyőzik.
kamazuka
@csikknorisz: Nem kell eldobni.két héttel a választások előtt a köztársasági elnök kihirdeti a szükségállapotot,és további 4 évre meghosszabbítják demokratikus hatalmukat az ország érdekeire hivatkozva.
Megtehetik az alkotmány erre hatalmaz fel!
csikknorisz
@kamazuka: El tudnád képzelni, hogy nagybecsű politikusaink naponta ülésezzenek? Márpedig szükségállapot esetén azt kéne. Még így is derogál nekik a néhanapi bejárás. :)
kamazuka
@csikknorisz: El és tudod miért?
Mert annak idején ők is ott voltak abban a csapatban mely Lakitelken, szabad prédává tette az országot,a nyugati gazdasági törekvés vesztőhelyén.
Nem elfelejtendő,sokan még a komcsi időkben közülük is kiszesek voltak,s a vér nem válik vízzé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.