Egy hét alatt 150 ezer aláírást gyűjtött össze a Fidesz-KDNP a rezsicsökkentés megvédése érdekében - közölte Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A múlt szerda óta összegyűlt 150 ezer aláírás példátlan sikernek számít - különös tekintettel a zord időjárási körülményekre -, és azt mutatja, hogy a magyar emberek bíznak a rezsicsökkentésben, együttműködnek a kormánytöbbséggel annak megvédésében - mondta Kocsis.

Hozzátette, a Fidesz-KDNP bízik abban, hogy aláírás-gyűjtési akciójuk ebben az ütemben folytatódik, valamint abban is, hogy ezzel mindenkit emlékeztetni tudnak, 2002 és 2010 között a gáz ára a háromszorosára, a villanyé a kétszeresére emelkedett, az energiaszolgáltatók pedig csaknem ezermilliárd forintos haszonra tettek szert az energiaszektor privatizálása óta.

Kocsis Máté azt is mondta, mindenkinek fel akarják hívni a figyelmét, hogy az emberek és a kormány együtt képesek megvédeni a rezsicsökkentést mind a magyarországi, mind a nemzetközi támadásoktól.

Arra az újságírói felvetésre, amely szerint Bajnai Gordon volt miniszterelnök, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője lakossági fórumokon arról beszél, hogy esetleg rezsiadót vezetne be a Fidesz, a kormánypárt kommunikációs igazgatója azt válaszolta, ez Bajnai Gordon "adóperverziója", mert bármilyen témával is találkozik a volt miniszterelnök, az adó az első gondolata.

"Bár tudjuk, hogy neki ez a mindene, de nem gondolkodunk rezsiadóban, nincs ilyen terv" - mondta Kocsis Máté.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Én azt hallottam, májusra meglesz a 15 millió is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@kamazuka: Simonka is gyűjti ezerrel...
Dr.luigilongo60
@coni: Huhuhú, ez mennyire jogos?!!!
A listából kinézik a közalkalmazottakat, bekopognak, aki nem írja alá,repül.
kukac50
@talánegyszer: Nem sokára az IMF Orbán fejére koppant,rengeteg Uniós szabállyal ellentétes törvényt hoztak,és hoznak a saját céljaik érdekében és a Magyar Nép ellen.
talánegyszer
@kukac50: Ha rákoppant azt is nekünk kell kiszenvedni.Ő már milliárdos.
kukac50
@talánegyszer: A Negyedik alkotmánymódosításban benne van,hogy az adófizetőkre lehet a büntetést hárítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.