Bármely ok vagy gyanú híján is nemzetbiztonsági vizsgálat alá lehetne vonni rendőröket, katonákat, igazságügyi dolgozókat és titkosszolgákat, ha a parlament elfogadja a Fidesz új javaslatát a nemzetbiztonsági törvény tervezett módosításáról. Az érintettek meg sem ismerhetnék a vizsgálatok eredményét, és jogorvoslati lehetőségük sem lenne a következményekkel szemben. A tervet az ombudsman és az ügyészség is komoly kritikával illette.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Csak annyit tudok erre mondani, amit Olag Jörgensen svéd váltóőr is megjegyzett, amikor a Stocholm-i gyorsvonat tőből levágta mindkét lábát.
- Hát a f..om nem kéne?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@bosszants: Kedves Bosszants, az az igazsag, ha akarnam, sem tudnek korbenezni most az orszagban, mert nem elek otthon, DE meg mielott barki is palcat torne folottem, TUDOM, mi folyik otthon szinte percrol percre, a kerdesem "koltoi" volt csupan,...:o)) Szerencsere vannak meg jozan blogolok, mint Te is, de ugy latszik, csak ezen a forumon, mert a Hir24-en pl. remes hozzaszolok, kozonsegesek es tudatlanok tartjak a markukban a hozzaszolasokat...Sajnos, csaladtagjaim es nagyon jo barataim elnek otthon, akik a sajat borukon tapasztaljak meg egy beteg elme osszes megvalosulni latszo lazalmat,..A szomoru az, hogy azt latom, minel vadabb otletekkel rukkol elo a torpebe oltott geniusz, a zemberek annal apatikusabban fogadjak a hulyesegeit, es mintegy hipnozisban bolintanak ra, mar azzal sem torodve, hogy esetleg a sajat, vagy a gyerekuk halalos iteletet irjak ala,... A baj az, hogy nincs egy hiteles alak, akit kovethetne mindenki, egyetertesben. Kellene egy karizmatikus vezeto, aki az ujjpattintasaval mindenkit felebresztene ebbol a metelyes alombol...A profeta szoljon Beloled, hogy a TEK nem terit le artatlan fiatalokat csak azert, hogy ezt a hazug diktatori rendszert megvedje...:o((
kiskutyauto
E nem orwelli hanem sztalini inkább... de ez még valakit meglep manapság Orbanisztán-Abszurdisztánban..? Aki ezen fennakad, az nyilván az utóbbi 3 évben más országban élt vagy kómában feküdt esetleg... ez Orbánfasisztánban teljesen normális és szokványos...
kkalman
Ha a saját embereit is ellenőrizni kell, és az őket ellenőrzőket is, és azokat is akik ellenőrzik az ellenőrzőket, akkor a félelem mélyen belemarta magát a szívekbe.
Tootsy
@kkalman: Azt hiszem, Kedves Kalman, az a felelem mar regesregen belemarodott mindegyikunkbe, de regen csak egy-ket dologtol kellett tartanunk-felnunk: most akarmerre kapkodod a fejed, mindenhol ujabb es ujabb felelmek bujnak elo, es olyan gyorsasaggal nonek kored, hogy joforman fel sem fogod, mitol es kitol kene tartanod a legjobban? Mert szerintem mar itt tartunk: Elso helyen talan a NAV, aztan a TEK, aztan MINDENKI, aki akaratunkon es tudtunkon kivul belenez a legtitkosabb maganeletunkbe - nyugi, ebbe a levelezesbe is, SAJAT tapasztalat alapjan nincsenek mar illuzioim - es sokkal nehezebb egy ilyen mindenfelol tamado szorny ellen vedekezni, mint egy ketfeju sarkanytol megszabadulni,...:o((
mendi
@A Tündik bündije: innen már csak egy ugrás az Afganisztáni "hadúri" rendszer!
világlátó
A minap egy néplélek kutatót hallgattam, akinek szavai mélyen elgondolkodtattak. Ünneptelenné váltunk, mondta. Az ünnephez szeretet, önzetlenség, áldozatvállalási készség kell. Fel kell áldozni valamennyit a saját lelki vagyonunkból, az elhatalmasodott lelki restségünkből, útjára kell engedni a szeretetünk szárnyalását, mert az eredmény bőven megtéríti azt.Amikor mindezt maga alá gyűri az önzés, a hatalom birtoklása mámorító erzete féltése,a vélt és valós ellenség távoltartása nyílt és titkos eszközökkel, akkor ismét ott vagyunk a múltban, de most csak Berija és Himmler valamint a gestapo tobzódása korában. Több probléma is van itt. A mai világunk már huszonéve annyira átpolitizálódott, hogy szinte nincs makulátlan, tiszta, 100 % -ig lojális személyiség ebben az országban. Ahogy a váltókormányzás alakult, úgy formálódott az emberek megitélése az aktuális kormányok iránt. Modtunk itt már mindent mindegyik kormányra.Én is más is. Ha rendőr akarnék lenni, most azonnal fel kellene hagynom ezzel a szándékkal, mert lehet, egy hónapon belül eltávolítanának szókimonásom miatt. Vagy talán egy vegytiszta erőszak szervezet létrehozásán spekulál valaki?Van egy rossz hírem, ez a vegytiszta jellem és teljes szívvel, lélekkel elkötelezett emberfajta nálunk soha nem is létezett, most sincs és ahogy állunk, nem is lesz. Talán újra kellene indulni az államalapítással, belekalkulálva az ember gyarlóságát és a személyiség, a tehetség és a humanizmus stb. elvei szerint kellene formálni a társadalmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.