A lehullott csapadék hatására valamennyi folyón kisebb-nagyobb árhullámok indultak el, és az elmúlt egy nap alatt jelentősen nőtt a belvízzel elöntött terület - közölte a vízügyi szolgálat az MTI-vel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
Akkor nemsokára a belügyminisztériumtól telefonüzenet érkezik, hogy aki teheti menjen fel az "Északi Középhegység"-be, vagy csatlakozzon, ahhoz aki oda indul ? A telenor ügyfeleit sajnálom, mert Ök nem kapnak ezúttal sem üzenetet !
Pálinkafőző Rézüst
Bakondi mondá másfél hónapja: "Felkészültünk olyan szinten, mint még soha! Jöhet az árvíz!" és egy vajdai cinikus mosoly hozzá, ami be van tanítva,,,..Enélkül nem lehet nyilatkozni. Na mostan majd meglátjuk elvtársak...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkafőző Rézüst: lemaradt: LEGYEN IGAZA! Ez mindenki érdeke! De ha nem, akkor nagyon-nagyon seggbe kell rúgni...Már a havazás után kellett volna,...
hallgatag
@Pálinkafőző Rézüst: Jól beszélsz Barátom !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.