A Fidesz-székház előtti utcaszakaszt a Dózsa György útig megtöltő tömegben többen a hajdani népköztársaság címerét viselték, amelyen a Fidesz-felirat volt olvasható. Egy táblán az állt: "Ti vagytok azok ma, akik ellen '89-ben küzdöttetek! "

Forrás: klubradio.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
" Egy táblán az állt: "Ti vagytok azok ma, akik ellen '89-ben küzdöttetek!"
Milyen igaz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Pálinkafőző Rézüst: Most olvastam, egyetértve ..
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: furcsamód csak egyiket vetted figyelmedbe. Ezért írtam irányodba, hogy vannak más irányok is, melyeket figyelembe venni érdemes. Ha csak a fele igaz, akkor a Werber vagy mi egy senki ezekhez képest, és talán megfontolásra érdemelendő ezen elgondolkozván konzekvenciát váltani, bár nincs már minden váltónál egy őr, mely kisiklással fenyegeti a polgári személyeket!
keresztapa
@SLAakku: Végre alsóbb szintre kerülhetnek a pártok, ideológiájukkal együtt, nem lesz pártvezetés-Kontroll és kezdeményezés

A bekezdés az Ezer Év Egyesület által indított kezdeményezés honlapján olvasható, persze, ennél sokkal bővebben, kifejtik azt is, szerintük miért lenne szükség a kétkamarás parlamentre.

Az alapgondolat az, hogy az állampolgárok, civil szervezetek, szakértők közvetlenül vehessenek részt az ország irányításában. Ezért a létrehozandó felsőházból (szenátusból) kizárnák a pártpolitikát, és csak a szakterületek képviselőit és a civilek delegáltjait engednék oda. A pártoknak maradna az alsóház, aminek tagjait az eddigiekhez hasonló módon választanánk meg.
felsőház
kkalman
Jó ötlet ez a kétkamarás parlament. Kevesebb hatalom a pártoknak, az is kontrollálva, és a kormány tagjai nem pártpolitikusok, hanem civil szakértők lennének. Ha rajtam múlna, már ez lenne, de addig is, míg ez megvalósul, igyekszem ép ésszel túlélni a pártok hülyeségeit.
keresztapa
@SLAakku: Az az egy név elég mind két ellenfélnek,mert mindkét felett egy fajzat élősködik. Én is ellenzek minden pártot, mivel vezetésre alkalmatlanok, csak a koncon marakodnak, érdembeli munkát elfelejtették, azonnal választás után. Heccelésre, utálatkeltésre, első osztályúak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.