Miközben a kormány a rezsi letörésén fáradozik - állítólag hatalmas nemzetközi ellenszéllel szemben -, semmilyen eszközzel nem igyekszik mérsékelni az élelmiszerárakat, amelyek a megélhetési költségek legnagyobb részét adják - mondják a szocialisták. Emellett szerintük jelentős élelmiszer-biztonsági veszélyeket és a feketegazdaság térnyerését okozza a kabinet tétlensége.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Adók tömegét vetették ki ránk. Akinek még van jövedelme, az ma már csak a töredékét éri annak, amit korábban ért. Akinek még van munkahelye, azt kiszolgáltatott helyzetbe taszították, miközben szakszervezeti talp- és egyebet nyalóik azt magyarázzák nekünk, miért nem lehet semmit sem tenni a megaláztatás ellen. Akinek még van vállalkozása, az vagy beáll az állami korrupció rendszerébe, vagy tönkremegy. Közben a vállalkozók lefizetett képviselői azt magyarázzák nekünk, hogy milyen jó irányba halad az ország. Akinek már nincs se munkahelye, se vállalkozása, az lehet kényszermunkás és tarthat kecskét, vagy szedhet az erdőben gombát, hogy éhen ne haljon – ahogy a milliárdos jövedelmű miniszterek javasolták –, de lehet koldus, avagy hajléktalan is, akit aztán a kocsismáték és a tarlósistvánok élvezettel üldöznek, mert a képességeikből és a tisztességükből többre nem futja.
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=201339&catid=82&Itemid=120
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@miazavalami: Nem az a kérdés, hogy ki mennyit költ(het)
az a nagyobb baj, hogy evvel a "rezsihumbukkal" tovább rontják az emberek "életszínvonílát", és sajnos az emberek "megeszik" ezt is mint anno. a "300.- Ft-os vizitdíjat", aminek most már a többszörösét fizetik különféle címeken(ha élni akarnak)!!
Pálinkafőző Rézüst
@marlin: ezek 1 évvel ezelőtti árak! Azóta ezek tovább emelkedtek, nem kicsit!!!
miazavalami
@marlin: Az emberek nagyobb része már nem eszi meg, mert nagyjából mindenki tud számolni. Enteroval kapcsolatban csak azért írtam , mert te küldted el a tescoba...
De akik ilyen élet színvonalon élnek azoknak hiába magyarázod. csak akkor értenék meg ha lenne bennük egy ki empátia mások iránt. van akiben van , akad olyan is akiben nincs!
marlin
@miazavalami: Nem hinném, hogy lényeges lenne, de:
( Tőle tudom, hogy a Tescóba jár, korábban egy hsz-ben arról írt, hogy nincs anyagi gondjuk az embereknek, mert látta(!) a Tescóban, hogy mindenki húszezressel fizetett. és tele volt a parkoló autókkal!!)
miazavalami
@marlin: Lehet fizetésnapon ment...
én is megyek egy hónapban egyszer , de néha többször is nagy bevásárlást tartani , de ez nem azt jelenti , hogy olyan sok pénzem van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.