Bűnszövetség címmel jelent meg kötet az elszámoltatásról. A keddi könyvbemutatón a szerző arról is beszélt, hogy szerinte a 2002 és 2010 közötti kormányzati ciklusokban a korrupció, a pénzek lenyúlása maga volt a rendszer.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Még jó, hogy az ügyészség nem úgy ugrál mindig ahogy a kormány szeretné. Néző úrnak még nem volt elég a rágalmazásért ki rót büntetések a Hír Tv-nek. Ki finanszírozta ennek a könyvnek a kiadását?
kiskutyauto
Néző László, akit ismerek szegről-végről személyesen HELYETT SZÉGYENLEM MAGAM... bértollnok, orbáncsicska lett... szánalmas... ráadásul számíthat egy szép kis becsületsértési és rágalmazási perre Bajnaitól, aki nyilván nem fogja annyiban hagyni ezt a nyilvánvalóan orbán-vezényelt gusztustalanságot... hajrá Orbánfasisztán hajrá Abszurdisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.