A Fideszben legszívesebben valami olyasfajta nyilvánosságot szeretnének, ahol létezik természetesen sajtószabadság, de az ő ízlésük és az általuk hangoztatott erkölcsiség szerint írnak le és mondanak ki dolgokat az emberek. Az esetben ismét az a legmeghökkentőbb, hogy mintha a Fidesz és vezetői minden fronton háborút folytatnának nem csak a bankokkal, az Unióval, a multikkal, hanem a magyar társadalommal is. Meg akarják mutatni, mit szabad és hogyan illik, meg akarnak nevelni minket. Ha valami, hát pontosan ez teszi nem is kicsit ellenszenvessé őket.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jotta
A kérdés az, hogy támogatja a rezsicsökkentést vagy nem támogatja? Csak ez a fontos.
alfás
akkor viszont tényleg kell egy magyar-fidesz szótár, - ahol a trágár szavakat pl. számokkal helyettesítenénk -, mert most csak betűkkel tudom leírni,hogy hányingerem van ettől a képmutató dilettáns csűrhétől!!!
murzika
Lézer janó egy minta fidesznyik... normális ember ha meglátja köp egyet és továbbmegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.