Hazugságnak tartja a Demokratikus Koalíció (DK), hogy pártjuk egyik aktivistája megtámadta volna a rezsicsökkentés megvédése érdekében indított akcióban részt vevő Fidesz-önkéntest szombaton Budapesten, Békásmegyeren. A Demokratikus Koalíció erre reagálva az MTI-vel azt tudatta: a békásmegyeri térre kiérkezett fideszes aláírásgyűjtő arról akart felvételt készíteni, hogy a túloldalon a DK, az MSZP és a Szolidaritás tagjai ruhákat és élelmiszert gyűjtenek és osztanak a rászorulóknak, és az egyik dolgozó, aki a pártjuk szimpatizánsa, figyelmeztette a Fidesz-aktivistát, ne vegye őt a kamerával, mert ehhez nem járul hozzá. Az aláírásgyűjtésben tevékenykedő kormánypárti szimpatizáns a figyelmeztetés ellenére tovább folytatta a felvételt, ekkor a DK kitűzőjét viselő férfi odasétált, és megpróbálta letakarni kezével a kamera lencséjét. "Ennél több nem történt, ennyi az állítólagos atrocitás és megtámadás" - írta a DK sajtóirodája közleményében, megjegyezve, mindezt az MSZP és a...

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Csizmás Kond: olvasd el már, hogy mi volt. Ha valaki nem járul hozzá, hogy kamerával felvételt készítsenek róla, akkor ezt tudomásul kell venni. Utána meg nem kell hazudni. Ha elolvastad a cikket, azt is olvashattad, hogy térfigyelő kamara felvételét meg lehet nézni, az bizonyítja, hogy az okostojás hazudik. Még jó, hogy nem pofozta fel magát, és nem ment el látleletet vetetni. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szepwilly
@entero: akkor tovabbi hiba keresest,kivanok!
entero
@szepwilly: Nem keresem, csak észreveszem.
Pisti271
@entero: 2013. április 15., 23:45
"Amúgy meg nincs jelentősége, csak ne oktatgass, ha nem tudsz még egy mondatot sem úgy leírni, hogy ne legyenek tele hibákkal."
Lehetne érzékenyebb a "pici" agyad legalább akkor, mikor erre hívod fel a figyelmét.
... nem tudsz még egy mondatot sem úgy leírni, hogy ne legyen tele hibákkal.
... nem tudsz még egy mondatot sem úgy leírni, hogy ne legyenek tele hibával.
Tootsy
@entero: 23.56-ra: A mondat helyesen: " En joL szorakozoM, Te nem?"
Es ne hozd fel most az ekezeteket, mert nem fogok percekre sem atallni mas billentyuzet-hasznalatra, mert nekem megfelel az itteni, es ugy altalaban - erdekes modon - az osszes tobbi kommentelonek is, csak Neked es Csizmas Kondnak nem... Nem fogom magam a Wakatipu toba olni magam emiatt, elhiheted,...:o)) Ha mar a helyesirasoddal annyira odavagy... A "hulyet" egyebkent eloszeretettel irom en is "hujje"-nek, mert nem kell tudnod, de egy Nagy Kommentelo, bizonyos Torok Szultan is igy teszi, mikor megszolitja a "fijjug"-kat,... De ehhez ismerned kene olyan klasszikusokat, mint a zsido Rejto Jeno, alias P.Howard, akinek a kisujjaban tobb esz es humor volt, mint sok kommentelonek ezen az oldalon... "Ne dudd khi?"...:o))
szepwilly
@Tootsy: ugyan hagyd mar ez egy fideSS-s mindentudop bunko!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.