Megdöbbentő csönd van az e heti jobbikos ámokfutás után még napokkal is. Lehetséges lenne, hogy már arcizmunk se rezdül ilyenkor? Belefáradtak a politikusok és a közvélemény a szélsőségesek aljasságába? Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő a pártjára jellemző kreativitással a cigányokra támadt, gyalázkodása azonban egyelőre visszhangtalan maradt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Talán ezzel is kéne foglalkozni:

"Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat. Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen beszél. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről."
(www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100330-vegrehajtasok-es-elmaradt-beszamolok-ovezik-a-jobbik-mediacegeit.html)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.