Nem véletlenül jelentettük föl a - tetszés szerinti pornolizált jelző - Postát Brüsszelben, ezeknek semmi más nem használ, meg kell őket erővel törni, szétzúzni a monopóliumot, pár embert miheztartás végett börtönbe zárni, és földönfutóvá tenni a többi herét, akik ezt a minősíthetetlen szolgáltatást üzemeltetik.

Forrás: homar.blog.hu
Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Koronix
a micropayment hiányán túl a posta a legnagyobb gátja a hazai online kereskedelemnek. nevetséges, h minden külföldi csomagnál izgulni kell, h vajon megjön-e és egyáltalán hajlandóak-e szállítani a "jó hírnevű" szolgáltatással megáldott kishazánkba. sokan nem. vagy olyan költséget fizetni, ami sokszor túlmutat a csomag értékén - mindezt a szankció nélküli lopások miatt... :/
Tcat
Most nem a Posta védelmében, mert nem érdemlik meg :) de lekopogom én eddig még csak 1x szívtam meg. (Elsőbbségi levél valahogy nem érkezett meg a címzettnek, cirka 2K bukta) Meg szerencsére akik utóbbi években itt voltak postások a környéken mindegyik megbízható, tisztességes, szal a bejövő cucokkal nincs gond.

Ha magamnak rendelek valamit, ettől függetlenül szigorúan és kizárólagosan futár, lévén míg a közvetitőhöz jut, addig átmenne itt-ott...

A PostaBox-okat nem szokták egyébként felbontani szerintem :) Amit levélként adok fel azt is gyakran CD/DVDBOX-ban küldök inkább, ha olyan... Azt nem tudják letagadni, ha kinyitotta valakit a címzetten kívül... Mondjuk, míg a nagy dobozok egyből rendesen zárnak, addig ezek a kisebbek hajlamosak maguktól kinyílni a lezárás után: lezárom itthon, mire a postára érek elenged a ragsztás. Ott jól megnyomorgatom, azt OK lesz. Azért gyanús, gyanús... :D Mind1, postaboxos csomagom, biztosított, avagy sem, még nem veszett el.
Evikati
Évek óta mindig eltűnik egy, külföldről részemre küldött karácsonyi, zenélő képeslap. Mentségére legyen mondva a postának nem mindig egyazon feladótól származó küldeményről van szó. USA, Németország, Ausztrália. Lehetséges, hogy szenvedélyes nemzetközi képeslapgyűjtő a postai alkalmazott.
Zwei
na, most tetten fogom érni a magyar postát ... feladtam magamnak 120 km-ről 10 deka 30-as szöget egy boritíékban ... na, most megnézem "mi újság"? ... hiányozzon csak belőle akár egy is ... brüccelig meg nem állok:D ... pedig "félszög" vagyok!:-)
Zwei
... de aztán nehogy harapófogóval kelljen kihúznom a postábul őket!:D
latorkuvasz
az elosztókban tűnnek el a cuccok, nem a hivatalokban.
és ott is rongálódnak meg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.