Ha majd végre sikerül megegyezésre jutni az Európai Unió illetékeseivel a házi zsiráftartás szabályairól, és azt beiktatjuk az alaptörvénybe, akkor megállhatunk, mert elértük a Kánaánt. . Egyes idegenszívű elemek csip-csup kifogásokat tesznek a gránitba vésett alaptörvény folytatólagos, immár negyedik, de már láthatóan közelgő ötödik és esetleges további módosításai ellen. Nincs igazuk. Mózes sem egyetlen táblán hozta le a törvényeket, sőt Buddha tanait 729 márványtáblán őrzik Mandalayben. Nem idegen tehát az emberiségtől, ha több véset is szolgálja az igazságot. Egyébként pedig igenis jócskán vannak még elrendezésre váró ügyek, amelyek megérdemlik, hogy az alaptörvény rögzítse a helyes álláspontot.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
A legközelebbi módosításban benne kell lennie:
aki azt vallja/mondja: ha az alapokat folyamatosan változtatják, soha nem lesz időtállóan kész, hazaáruló!
.
Ha valaki azt vallja/mondja: soha nem lesz törvényes rend, ha a törvény állandóan változik, nem magyar, ha születése okán mégis, akkor idegenszivű, tehát helye nincs az országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.