Elmondta, hogy mind szélesebb körben terjednek olyan felelőtlen híresztelések, miszerint itt, a szervkereskedelemmel is kapcsolatba hozhatóan sorozatosan tűnnek el emberek, a kínai boltban titkos csapóajtó segíti az emberrablást. Ennek szellemében a legutóbb megtalált, eltűnt fiatalemberről is azt terjesztik, hogy belső szervei, végtagjai nélkül, zsákban került elő. Ez pedig senkinek sem jó, sem a városnak, sem az embereknek.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
"Valóban biztonságos és semmi gond nincs ITT.Röviden 3 hónapja ellopták a motorkerékpáromat, hívtam a rendőrséget sikerült kiérkezniük közel 1,5 óra alatt, jegyzőkönyvet felvették és viszlát.Én ugyan nem hagytam annyiba és ismerem látásból ezeket a jótevő embereket,mivel csak nyitott szemmel kell járni...Egy két kérdés és máris meg lett a motor!Kérdezem ÉN, ha én tudom kik az elkövető réteg akkor a gyanítom, hogy a rendőrségnek is van róla fogalma..Nem? Csak ügye kicsit dolgozni kéne,pénz meg kevés , papír munka meg sok.Arról ne is beszéljünk,hogy aki ellopta mit kapott érte, mert az nevetséges.Többszöri vissza esőként 2 éves fel függesztett mellé kapott 6 hónap letöltendő büntetést.És nem ez volt neki a ötödik bűncselekménye!Jogos és igazságos ez..."-no komment

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.