Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte a Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a halálra éheztetett agárdi gyerek apját - közölte Kató Miklós, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője pénteken újságírókkal.

Meghallgatása után indítványozták a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsított apa előzetes letartóztatását, és ezt a járásbíróság indokoltnak találta a szökés és elrejtőzés veszélye miatt - ismertette Kató Miklós.

Gieszné Boda Orsolya, a Székesfehérvári Törvényszék szóvivője az MTI megkeresésére hozzátette, hogy a bíró döntésében szerepet játszott az elkövetett cselekmény súlyossága is, mivel ennek a büntetése 10-20 évig, de akár életfogytig tartó szabadságvesztés is lehet.

A döntés jogerős, mert senki nem fellebbezett.

Szerda este az M1 Híradója számolt be arról, hogy egy másfél éves gyerek meghalt Agárdon, mert hónapokon keresztül alig adtak neki enni és inni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Miért csak az apát tartóztatták le?
Hány felnőtt is lakott abban a házban?
Mit csinált a körzetis gyerekorvos és a védőnő?

Sok a kérdés még ebben a borzasztó tragédiában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@Horizont: Erre nem tudok mit mondani , mert nem lehet. Zavaros az egész ügy! Biztos , hogy valaki nagyot hibázott , de az nem a védőnő , vagy az orvos volt. A szomszédok sosem látták a gyereket , a nagyszülők is ott éltek...
Csak annyit tudok , hogy mikor mi vállaltuk Öcsit akkor minket úgy átvilágítottak , hogy a hajam az égnek állt. Kint voltak a gyermekvédelmisek , jövedelem igazolások... , sőt a munkahelyemtől is kértek "jellemzést", phichológushoz kellett mennünk...
gabrella
Kérném a T.Bíróságot,hogy mivel annyira szereti a fényt, csak azt kapjon élete végéig enni!!!
kkalman
Híradóban mutatták, az anyát is letartóztatták, és előzetesbe helyezték. De nem lehet tudni, mi van a nagyszülőkkel. Ők is ott éltek a házban, részesei voltak e szörnyű tettnek. Nekik is a rács másik oldalán lenne a helyük.
qrumpli
Abban reménykedem ,hogy sötétzárkában kezdi a büntetést.
A "anya" ? Sokkal jobbat érdemel?
SELIG
Az egész család hülye! Mind a kisgyerek sorsát érdemli. Egy cellába bezárni az összeset, rájukkapcsolni néhány reflektort és otthagyni őket fényt enni legalább fél évig. Utána ami maradt belőlük a szektájuk, vagy vallásuk további híveihez postázni figyelem felhívásul.
Miért nem tiltják be az ilyen szektákat?
Hirdetést már láttam én is fényevő táborról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.