A Magyarországi Civilszervezetek Fóruma (MCF) célja az Orbán Viktor és Farkas Flórián vezette politikai rezsim leváltása.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
És mi lesz a zászlajukra írt jelszavuk? Talán a "munkát,kenyeret"? Vagy csak a kenyér?
Január
" a beígért tartós munkahelyek helyett négy és hatórás közmunkaprogramot hoztak létre, megfosztva ezzel a roma embereket a tisztes jövedelemtől - sorolja közleményében Balogh János"
Tudod vannak kivételek is, akik nem csak kenyeret akarnak, hanem munkát is, ők még emlékeznek rá, hogy éltek jobban is, és ez csak a munkából lehet...

Anno volt tisztességes munka lehetőségük is a romáknak, ezt biztos tudod, csak éppen az "elitváltással" ez megszünt számukra. Az, hogy kitermelődött egy "munkakerülő" réteg ennek is köszönhető, hiszen nem volt minta, nem látta munkába menni a gyerek a szüleit, csak azt tudta/tudja, hogy jön a segély. Ezt hozta a kapitalizmus, mélyszegény-dúsgazdag.
Erre nem lehet büszke egyik párt sem!
Kutyafüle
Ki az aki hinni fog nekik? tegyenek rendet a házuk tájékán. Van mit .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.