Adminisztratív nehézségek" miatt több érettségi tárgyból "Sovuajsz napjaira" tűzték ki az érettségi vizsgákat. A Mazsihisz elnöke és ügyvezető igazgatója a személyes tárgyalások során felvetette az ezzel kapcsolatos problémákat az illetékes miniszternek, majd levélben keresték meg, hogy segítsen megoldani a "problémát". További részletek: http://kuruc.info/r/2/111616/#ixzz2SEQ1AT5z

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Patrióta1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Magyarország keresztény ország, ennek megfelelően a keresztény ünnepeket ünnepeljük, valamint a nemzeti ünnepeinket. Ebben a sovuajsz nem szerepel. Tehát, ha a diák nem jelenne meg az érettségi időpontjában, az osztályzata elégtelen. Akinek a vallási okai miatt nem felel meg az érettségi időpontja, érettségizhet olyan országban, ahol az ő vallása a mérvadó.
A Tündik bündije
@A Tündik bündije: Persze az ilyesmi a Balog-féléket nem igazán zavarja.
kedwes
@A Tündik bündije: Teljesen egyértelmű! Hogy mi Magyarok, mennyire tudunk lojálisak lenni, ez kiváló! De, valószínűleg velünk keresztényekkel is, így bánnak azok akiknek a véleményére adunk!
csikknorisz
Bocs, de a Magyarországon használt időszámítás szerint 2013. van, nem 5773. Majd reklamáljanak tárgyévben.
csikknorisz
Balog Zoltán hány egyéb felekezet ügyében járt el így? Szerb, román ortodox kisebbségieknek kell-e ezen a héten dolgozni, mikor húsvétot ünnepelnek, vagy ők esetleg megoldják a minisztérium riadóztatása nélkül is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.