Cserna-Szabó András vörösboros, csomboros vaddisznótokányt főz, miközben Bächer Iván elkészít egy lepényt, egy sós utóétel édes verzióját. Nyáry Krisztián tárkonyos-citromos báránylevessel készül. A Hold utcai piac harmadszor is megmutatja, hogyan köszöntik a tavaszt a minőségi gasztronómia fanatikusai vagy éppen a csipegetni vágyó műkedvelők. A 3. Street Food Show különlegessége, hogy a legkedveltebbek és a gasztronómia iránt legelkötelezettebb magyar írók együtt főznek.

Feltöltő: Kultúr Kalandor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.