Rui Tavares szerint az Európai Bizottságnak lépnie kellene, amikor egy tagállam alkotmányos rendjének és jogi rendszerének rendszerszintű megváltoztatása jogbizonytalansághoz vezet. Egy olyan jogásztestület létrehozását javasolta, amely listát készít a magyar kormány számára a kifogásokról és arról, hogy hozható azonos védelmi szintre az európai és a magyar jog a demokrácia és a szabadságjogok szempontjából. A Fidesz szerint az európai parlament baloldali és liberális frakciói politikai támadást intéztek a magyar családok ellen. Az LMP szerint a jelentés az első alapos dokumentum, a szocialisták viszont nem támogatnák a 7. cikk alkalmazását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Óóóóó...ismét a "magyarokra tör" a zunió - Nem ! Csak egy sunyi és sumák, gerinctelen mutyi-kormányra és mutyi pártjára !
kiskutyauto
A magyar kamu-rezsicsökkentésbe félő hogy tönkremenne az únió valóban, sőt még az USA is nyilván, tehát össztűzzel rontanak a magyar családokra természetesen... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.