A Fidesz szerint Magyarország a foglalkoztatottságban is jobban teljesít az uniós tagállamok többségéhez képest, mert három éve folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma, háromszor emelték a minimálbért, csökkentették a családok és a munkáltatók adóterheit, és a rezsicsökkentéssel a megélhetés is könnyebbé válik. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán, a munka ünnepe alkalmából tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a baloldal, Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy, akik együtt tették tönkre az országot, majálisaikon „üres lufikat eregetnek”, de be kell látni, együtt szúrták hátba a munkavállalókat a szélsőséges gazdaságpolitikájukkal. A kormánypárti politikus értékelve a második Orbán-kormány elmúlt hároméves tevékenységét azt mondta: a bírálatokkal szemben az az igazság, hogy jobboldalon, szemben a baloldali kormányok nyolcéves cselekedetével, eddig is komoly és eredmények születtek, amelyek az unió tagállamaihoz viszonyítva is kimagaslóak.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
csak tudnám akkor, hogy az a fél millió magyar miért ott dolgozik, ahol rosszabbul teljesítenek.
silber13
@bundi: Azok a mazochistákok, a flagellánsok újkori leszármazottjai, akik nem korbáccsal csépelik saját testüket, hanem rosszabbul teljesítő munkahelyeken sanyargatják magukat. Direkt!
Nakimaga
Nincs olyan rossz adat, amire egy fideszes ne vágná rá: Magyarország jobban teljesít...
"mert három éve folyamatosan emelkedik a foglalkoztatottak száma",már 3 ember dolgozik közmunkában
" háromszor emelték a minimálbért" a parlamentben
"csökkentették a családok és a munkáltatók adóterheit"--elbocsátott ember nem adózik
a rezsicsökkentéssel a megélhetés is könnyebbé válik.Selmeczi Gabriella"-kifli ajánlása
bakegya
...jól neveltségem mélyén leltározgatva, nem hátba szúrod -te saját magad -naponta többszötr is az államkincstár alján kotorva az ellentétel örömködésének csúcsára jutásáért.A ráncaidba akkor is megül a kosz,ha akarod, ha nem akarod észre venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.