Eddig is a legmegmagyarázhatatlanabb dolog volt az Orbán Viktor házától pár méterre épülő felcsúti focistadion, hiszen a befogadóképessége pont duplája a falu lakosságának - írja a Cink.hu.

A klub most kirakta a weboldalára a pálya videós látványtervét is. A stadion belülről gigantikus hatást kelt, ami klassz, de nem a hatalmas üléssoraival, hiszen normális fociarénához képest a 3500 hely elenyésző, hanem a nagyszabású, életfaerdőt formázó tetőszerkezetével.



A Cink.hu arról is ír, hogy a klub most kirakta a weboldalára a pálya animált látványtervét is. A stadion belülről gigantikus hatást kelt, ami klassz, de nem a hatalmas üléssoraival, hiszen normális fociarénához képest a 3500 hely elenyésző, hanem a nagyszabású, életfaerdőt formázó tetőszerkezetével.

168 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klara Erdelyi
Ebböl a 3,8 miliárdból mennyi mélyszégénységben élö magyar embernek, családnak lehetett volna mondjuk munkahelyet teremteni, emberhez méltóbb körülményeket teremteni ... Ennyire despota, destruktiv kormánya Magyarországnak az elmult 100 év összes korrupcióit összeadva sem volt mint az utóbbi 3 évben - sem összegszerü nagyságában, sem számszerüen felsorolva...

Mindezt egyetlen ember mérhetetlen hatalomra való kielégíthetetlen éhsége és arroganciája miatt ... Ezt egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a világon hol türnék - türik el ezt a zemberek ... Minden ország olyan diktátort kap - amilyet megérdemel - "pénzt, idöt és fáradtságot" - na meg neki szóló szavazatokat nem kimélve ...
Mert még mindig vezet a FideSS a közvéleménykutatók adatai alapján...

Hát nincs az országban egyetlen "harci riadóra" hívó kürt sem ??? - hanem csak mint a langyos vízbe föni feltett béka - hagyják magukat az emberek halálra föni ???
- ezt nem hiszem el, hogy 2013 -ban büntetlenül meg lehet ezt (is) tenni Közép-Európa szívében - EU tagállamként ...Ez egy agyrém - komolyan mondom ...

Ezek után már azon sem csodálkoznák, ha székesegyházat kezdenének Felcsúton építeni, méghozzá Európa legnagyobb katedrálisát - természetesen Szt. Viktor névre keresztelve ... remélem elötte leváltásra kerül ez a kormány ...mert ha rajtuk állna - ezt is megszavaznák - kétharmaddal ...

Skandalum ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
@entero: oh, a fideszmaffiás fenyegetőzős kártya, de már hányadik:)

ja, marlin, marlin, nem én:)
entero
@Pálinkafőző Rézüst: Látom, most te kezdtél jelentgetni. Végül is nem baj, tulajdonképpen jogos, minden erőmmel védtem eddig, amit nem kellett volna, és ezért állandó anyázás volt közöttünk, teljesen feleslegesen.
coyote3
Ez olyan ázsiai komcsi diktatórikus tempó. Ahol a nagy vezető magánvagyonként kezeli az állam pénzét és stadiont épít néhány méterre a házától szeretett falujában... Hihetetlen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.