Töröljük el a 2014-es parlamenti választásokat is - így reagált az ellenzéki pártok többsége arra a fideszes elképzelésre, hogy júliustól ideiglenesen megszüntetnék az időközi választások lehetőségét. A Fidesz szerint egy ilyen kétfordulós voksolás 20 millió forintba kerül és csak néhány hónapig lehetne képviselő a megválasztott jelölt. Az ellenzék azt sem tartja korrektnek, hogy a kormánypárt 1 évvel a választások előtt megint módosítja a választási törvényt, ráadásul szerintük azért, mert félnek attól, hogy az esedékes időközi voksolásokon elbukna a Fidesz jelöltje.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Érthető. Sorra vesztik majd el az időközi választásokat és ettől a választók bizonytalan része megerősítést kap, hogy talán mégsem a fidesz a nyerő párt.
töky
Én nagyon nem szeretem a Fideszt, DE ritka az olyan időközi, melyet ne ők nyernének
meg , ez tény.
bakegya
Becsületes polgármesterünket addig provokálták,míg önként félre állni volt kénytelen.
Aztán fuvarba hordták vitték az fideszeseket az urnához.Azóta csönd van.Aratnak a fontos emberek.A közjó javára annyit intéztek hogy a kővágóőrsiekhez járulhat az aki még hiszi azt hogy intéznek is valamit az adófizetők ügyes bajos dolgait illetően.
A LAKÓSSÁG NAGYRÉSZE MÁR HA CSAK TEHETI KERÜLI A HIVATALJAIKAT MERT AZT BÜNTETIK AKI ÖNBEVALLÁSSAL ÁLTATJA MAGÁT.
A külterületen nadrágszíjakat kárpótoltaknak,már megkezdték az eljárási költségek kirovása melletti /vázrajz,kimérési határozat,osztatlan közös esetén a földhasználati megbízási kötelezettség felmutatása,meg hasonlók!/hiánypótlás iránti büntetésekről is hallani lehet.A kárpótolt kulákgyerekek közül is ismerek jónéhányat,akik a tarra vágott erdeik után már csak futhatnak és fizethetnek,pl Somogyban.Arról nem szól a krónika mit csináltak eddig a földhivatalnokok,a földrendezgető bizottságok a kárpótlás során elmanipulált földek ügyvédjei pl akik a joggal kárpótlók elöl több földet licitáltak el mint a fél ország.A tettesek ismertek,köztünk élnek és szedik az eljárási költségeket a picsányi osztatlan közösben hozzáférhetetlen földrészletek önbevallási szerintük szabálytalanságai miatt,mígnem a költségaránytalanság következtében nem vesződik velük a magántulajdonáról inkább lemond a a minden eszközzel törvénybe iktatott lerabló eszközeivel a fidesz kormány,de mindenkit legyőzni akarnok orbánvicktor!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.