A Fidesz szóvivője szerint Magyarország ellen nem túlzottdeficit-, hanem rezsieljárás zajlik, ami "a baloldal hathatós közreműködésének köszönhető". Zsigó Róbert pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: miután a jelenlegi kormány világossá tette, nem a családok megszorításában gondolkodik, hanem a multinacionális vállalatoktól kér nagyobb áldozatvállalást, folyamatosan "szakmainak álcázott támadásokat" kell elviselnie az Európai Unió testületeitől.

"Most is nyugodtan elmondhatjuk, hogy az a szakmainak álcázott eljárás, amely velünk szemben folyik, nem túlzottdeficit-, hanem rezsieljárás" - fogalmazott, hozzáfűzve, hogy ez "a magyar baloldal hathatós közreműködésének köszönhető".

A szóvivő szavai szerint a "maffiabaloldal", amely az alvilággal is hajlandó volt lepaktálni, ha a választások megnyerése érdekében erre volt szükség, a 2014-es választási kampányában is a Magyarország elleni indulatok felkorbácsolására játszik majd. Példaként kifejtette: Mesterházy Attila, az MSZP elnöke zárt körben arról beszélt, hogy pártja a külföld hathatós támogatására számít a kormányváltásban, az egyik szocialista európai parlamenti képviselő pedig azt mondta, a magyar rezsicsökkentés káros lehet a szolgáltatók profitjára. Emellett a napokban Bajnai Gordon külföldi újságírók előtt tarthatatlannak nevezte a rezsicsökkentést - idézte a volt miniszterelnököt Zsigó Róbert.

Mint fogalmazott: "ugyanazokkal állunk szemben, akik a Gyurcsány-Bajnai-korszakban is a külföldi érdekeket képviselték".

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Szóval Gyurcsánynak meg Bajnainak (=a baloldalnak), még mindig akkora hatalma van az EU-ban, hogy bármikor ránk tudják uszítani őket, ellenben a Fidesznek nincs akkora szava, érdekérvényesítő képessége, hogy lecsitítsa ezeket a "támadásokat"? Hahaha... Ezt mondta ezzel nem? Mert ez inkább a Fideszre nézve kínos.
Dr. Felipe
Ekkora trafikmutyi bukta után még van pofájuk vádaskodni. A túlzottdeficit eljárást az idióta "szabadságharcuknak" köszönhetik na meg a dilettáns gazdaságpolitikájuknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.