Persze most már egyiküket sem zavarja, hogy több, mint negyedmilliárdot költött rá a kormány. Mert miről is van itt szó? A propaganda többek közt attól hangos, hogy 3500 fővel több rendőr teljesít szolgálatot, és hogy a rezsicsökkentés hatalmas segítség a családoknak - csak hogy így mindjárt in medias res kezdjük ezt a kis bejegyzést.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Igen, akkor még szemmel láthatóan zavarta őket a pénz elherdálásának ez a formája. Vagy az, hogy nem ők költhették...

"Pofátlanság, hogy a kormány 47 millió forintot költ kormányzati kommunikációra, miközben sorok kígyóznak az ingyen ételt osztó sátrak előtt." mondta például Cser-Palkovics András.
silber13
"Tempora mutantur et nos mutamur in illis.
coyote3
Ennek az ágh nevűnek az sem bántja a csőrét, hogy a csak érettségivel rendelkező anyja a Vas megyei kormányhivatalnál magas pozíciót tölt be...Hozzáteszem ennek a munkát hírből sem ismerő ülepnyalónak komoly szerepe van ebben. Mert a család mindenek elött...
A Tündik bündije
@silber13: Csak épp az egyre gerinctelenebb lét irányába...
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Hol van már az a "szerény " 47 misi, mostanság ennek a többszörösét költik a semmire, illetve a semminek a propagálására.
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Bezzeg akkor hogy bökte a csőrét, most pedig hallgat, mint a sült hal.

Valószínűleg az jár a fejében, hogy "sosem hittem volna, hogy ennyi pénz van az államkasszában, és abból én ennyit fogok ellopni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.