Az "emútnyócévezés" nem hogy működik továbbra is, még új erőre is kapott; a lakosság által talán jól kódolható trafikbotrány ügyét is a Gyurcsány-Bajnai kormányok kriminalizálásával próbálják átterelni egy másik vágányra. Pedig azt gondolhatnánk, hogy ez a szöveg három év kormányzás után, nem hogy nem működik, kifejezetten nevetséges, de tévedünk. Nem nevet senki rajtuk, s bár elképzelhető, hogy kevesebben hisznek benne, ellenállást sehol nem vált ki. Mint ahogy a földügyek sem váltottak, vagy váltanak ki. Csend van. Nem érzem, hogy vihar előtti. Nem érzem, hogy három évnyi jogrombolás, háromévnyi hatalom koncentráció, három évnyi politikai ellenfél meghurcolás, három évnyi félretájékoztatás, három évnyi manipuláció megfeküdte volna az állampolgárok gyomrát. Pedig a szemük láttára tüntették el a köztársaságot. Vajon megvárják, amíg eltüntetik, végleg, a köztársaság híveit is?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
El tudtuk volna képzelni, hogy "törvénybe iktatják" a szegények elkaparását a temető árkában? El tudtuk volna képzelni, hogy emberek megélhetését "törvénnyel " veszik el? Hogy "törvénnyel" biztosítják, hogy a szegénységből ne legyen kiút? Hogy az oktatás és az egészségügy mengelei alapokon működjék?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.