A tervek szerint két hullámban 198, nyolcórás állásnak megfelelő munkahely szűnik meg az EDF Démásznál, a dolgozók önként távoznak a cégtől, így az áramszolgáltató magasabb juttatást kínál, mint amennyit a törvény elbocsátáskor előír – írta szerdai számában a Délmagyarország. Nagy Sándor, a Démász Szakszervezet elnöke a Csongrád megyei napilapnak elmondta, valamivel többen mennek el a cégtől mint kétszáz fő. Életkor és ledolgozott évek száma szerint is vegyes a távozók tábora, a tervezetnél valamivel többen, nagyjából 220-an jelentkeztek. Az EDF Démász kommunikációs csoportja a lappal azt közölte, a társaságnak, akárcsak a többi szolgáltatónak szembe kell néznie a szabályozási és adózási rendszer változásának kettős terhével.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Lehet" éljenezni "a rezsicsökkentést!!:-(
yazo64
Várható volt... a fideszt éljenző szerencsétlenek klubja nem látja a fától az erdőt...
A fekete Lord
Ez, akár ösztönző lehet a racionális gazdálkodásukra is!
A Tündik bündije
Ezt magyaráztam... hogy hamarosan nem csak karbantartás-kiesés lesz, de ez is. Ez a sz@r nem old meg semmit, csupán újabb problémákat generál.
nyanya001
Teljesül Orbán ígérete ! Csak másképpen !
1 millió munkanélküli !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.