A magyar emberek pénzéért harcolunk - mondta Orbán Viktor a Parlamentben a túlzottdeficit-eljárásról szóló azonnali kérdésre válaszolva. Ez a célja a Varga-csomagnak szerinte, de "nem leszünk gyarmat" - mondta a miniszterelnök. Az azonnali kérdést feltevő jobbikos Balczó Zoltán viszontválaszában azt feleltet: a Fidesz azt állítja, hogy nem leszünk gyarmat, a Jobbik pedig azt, hogy már azzá váltunk. Egy ország akkor válik gyarmattá, ha eladósodik - felelte erre Orbán. (Arra már nem tért ki, hogy Magyarország adóssága jelenleg is nő, a tavaly év végi 79,2 százalékról az első negyedévre 82,2 százalékra emelkedett a GDP-arányos adósság. 2010 első negyedévének végén, amikor az Orbán-kormány átvette a hatalmat, 82,0 százalékos volt a mutató.)Az MSZP-s Szekeres Imrétől azt az azonnali kérdést kapta Orbán: hány víztározó fog épülni a Tisza mentén. Válaszában azt mondta, hogy süketek párbeszéde ilyet kérdezni, a Tisza partján élők megnyugodhatnak, a kormány meg fogja védeni őket, a...

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@scandináv: Az a baj, hogy ez a törpe Lancelot és bandája nem a kútat mérgezi, ők nagyban játszanak, megmérgezik az egész vízvezeték rendszert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Nauta: Valószínű, hogy ezt a jellemhibát korábban nem vettem észre!! Mindenesetre sikerült az agymosása!!
Nauta
@marlin: Látod? Azért van a fideSS-nek sikere!Hát neeem?
marlin
@furfang: Most néztem!! @Nauta: nem sértegetett téged, hanem meglátta képzésed, neveltetésed hiányosságát!!
Én valóban emlékszem arra, amikor te is fel voltál háborodva a Hagyó (mot már csak állítólagos!) Nokia-dobozos korrupciója miatt, ami ha jól emlékszem 15 millióról szólt!!
Arra viszont valóban nem emlékszem, hogy pl. a "nyugdíjbefizetések einstandolásakor" is csavargattad volna a zsebkendődet, pedig a mélynövésű falusi futballista meg a bandája 3000 milliárdot nyúlt le a zemberektől !!
Érzed a különbséget?? Vagy téged csak a kisstílú bűnözők irritálnak!! Akik egy fél országot elloptak három év alatt azok meg nem??
Az általad kedvelt(!) rezsihumbukról meg azért azt talán el kellene ismerned, hogy az elmúlt három évben irreálisan, a 10 % többszörösével megemelt szolgáltatások díjaiból nem kunszt 6%-ot elengedni!!
Vagyis igaaz van @Nauta: -ának a "számtan" vagy "mennyiségtan" ismeretein hiányosságával kapcsolatban (is)!!
kkalman
A Fidesz méreg nélkül is tud ártani az embereknek. Felesleges pánikrohamot kapniuk az állítólagos kútmérgezés miatt.
Inkább a gazdaság beindításán fáradoznának már végre, mert ez a gazdaságpolitika a végső csődhöz vezet.
furfang
@marlin: Ne fáradj velem. Ez a kormány mivel iszonyú sokat dolgoznak nagyon sok mindenben bírálható, mert sok olyat csinált, ami átgondoltabban, az emberek számára hasznosabban lehetett volna tenni, de hogy az intézkedéseiben a jobbító szándék ott van, az vitathatatlan. Az eredményei pedig megkérdőjelezhetetlenek az ország helyzete szempontjából.Mindennél lehet jobb, de a kiindulási helyzethez viszonyítva ez bizony nem rossz. Mindehhez bátorság kellett nem is kicsi, és az ellenzék olyan korábbi erkölcstelensége, ami az embereket türelemre intette. Nekem mentegetheted Hagyót és az összes többi trógert(a teljes mszp-szdsz vezérkart a főosztályvezetőkig bezáróan) én láttam és végigéltem a többi magyarral együtt az ország eladását, szétlopását úgyí, hogy közben cinikusan a szemünkbe röhögtek. Ráadásul nem vagyok feledékeny. Soha nem szavaznék sem a szocialistákra, sem a liberálisokra és ivadékaikra.Ha a jobboldaliak nagyon nem tetszenének, akkor senkire. Úgyhogy itt hagyjuk abba a felesleges szócséplést egymással. Én mindig leírom a magam véleményét, sajnálom, ha nektek nem tetszik, de nem izgat.
marlin
@furfang:
De, feledékeny vagy!!
Én soha nem mentegettem a Hagyót, csupán arra próbáltam(!) felhívni a figyelmedet, hogy a Hagyó 15 000 000 -ja és az Orr bán 3000 000 000 000 000-ja milliószoros a különbség!!
Persze innen valóban ízlés dolga és "nyugodt lelkiismerettel mondhatod" (?) hogy nem az a rossz, aki millószor(!) többet lop!!
Valóban leírod, hogy ez szerinted megkérdőjelezhetetlen eredmény, és ha "rezeg a léc" akkor megint hallgatsz mint . . . . a gazba, és nem írod le a magad véleményét, hogy ne kelljen sajnálkoznod a "magad véleményén"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.