Folyamatosan csökken a Jobbik tábora - derül ki a Tárki legfrissebb felméréséből. A pártválasztók körében némileg csökkent a Fidesz-KDNP támogatottsága, míg az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért (PM) szavazótábora kismértékben erősödött. Májusban tehát a Fidesz-KDNP a teljes népességen belül 23%-ot kapna, míg áprilisban 25%-on állt, és az MSZP támogatottsága is változatlan, mindkét hónapban 11%. A pártválasztók körében a Fidesz-KDNP az áprilisi 49%-ról májusra 46%-ra csökkent, az MSZP tábora viszont változatlan, hiszen áprilisban 21%-ot, májusban 22%-ot szereztek volna egy „most vasárnapi” választáson. A bizonytalanok és a pártpreferenciájukat titkolók együttes aránya is stabil: az áprilisi 49% után májusban 51%-ot tesznek ki a teljes népességen belül, azaz a választóknak továbbra is a fele nem tudja vagy nem mondja meg, melyik pártra szavazna. Az Együtt 2014 Mozgalom a teljes népességen belül még hibahatáron belüli mértékben mozdult, el, azaz az áprilisban mért 4%-os...

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Fidesznek nem jött be a gyűlöletkampány !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A Fidesznek nem jött be a gyűlöletkampány !
szablyafűrész
Dárágíje Fidesz ! Sopasch ! Chumy !

A szőke kusza metszőfogú, a zsigó, meg a Hoppál, mehetnek közmunkásnak ! Oszt Jó napot !
Nauta
@szablyafűrész: Azt mondta a Bajnai,hogy lesz számonkérés,de bosszú nem lesz! Ezt mármint a bosszút, természetesen a baloldali tábor nem is akarja,de a tételes és teljes mértékű,korrekt elszámoltatást igen! Meg kell mutatni az egész világnak,hogy Magyarországon is, a balliberális erők nem fideSScsuhás vadállatok,hanem demokratikus elveket valló szervezetek!
Nauta
Ne nagyon rendezkedj be debillézer,mert 11hónap, és nektek bukta!! El leszel számoltatva!!
szablyafűrész
@Nauta: Nincs kétségem egy tökös, ám tisztességes elszámoltatás iránt,már most lehet összeírni a fidesznyik trafikosokat, földmutyisokat, a Közgép teljes vezérkarát, a navracsics féle gittegyletet, Pintér is készíttetheti útlevelét az Antarktiszra, a maradék fidesznyik meg boldogan tölti majd közmunkás hétköznapjait a stadionok elbontásával, Kósa utáni fertőtlenítéssel, Kövért is látogathatják a Kozma utcában, hetente kétszer, szóval lesz munka bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.